ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ‘ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΑ*.

στις
xrst-2
Η δομή της Χρυσής Στοάς (στην κορυφή της πυραμίδας της Χρυσής Αυγής) έγγραφο από την δικογραφία

Ουρά του συστήματος από καιρό έχει καταντήσει η πυραμιδική Χρυσή Αυγή. Αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι, πρώην και νυν υποστηρικτές της, ασχέτως του εάν παραμένουν δέσμιοι μιας κούφιας ελπίδας.

Η χρυσή αυγή τελεί σε δικαστική ‘ομηρία’ με δική της ευθύνη και εργώδη προσπάθεια.
Η αργή έκβαση της δίκης της είναι επιθυμητή, για λόγους που ο καθείς μπορεί να σκεφτεί…διαιώνιση κοινοβουλευτικής ύπαρξης και θεσμικών προνομίων, αποφυγή καταδίκης, σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι κατά το κατηγορητήριο.
Η υποδικία είναι τελεσφόρα κατάσταση για αυτήν, παρά τις προς τα έξω δηλώσεις της.

Άλλωστε, η διγλωσσία είναι εγγενές χαρακτηριστικό της χρυσής αυγής.

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς;

– Το αέναο εκκρεμές των απόψεων του Αρχιερέα της Χρυσής Στοάς* – ανεμοδούριου ΝΓΜ- στο θέμα «ευρώ ή δραχμή»; Πότε ο Η.Κ. συνάπτει …’πενταετές συμβόλαιο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα’ (‘σε πέντε χρόνια εθνικό νόμισμα’), πότε δήλωση Ν.Γ.Μ. ‘για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ με σκληρούς όρους’, πότε ‘εν τέλει επανακαθιέρωση εθνικού νομίσματος’ Ν.Γ.Μ.). Πάντα, βλέποντας και κάνοντας, απολύτως ρεαλιστικά, απολύτως πολιτικάντικα.

– Την στάση της στην ψηφοφορία για την απλή αναλογική, όπου καιροφυλακτούσε για τις τοποθετήσεις των άλλων κομμάτων, τοποθετούμενη τελευταία, καταψηφίζοντας τελικά την απλή αναλογική;
Όπου διερωτάται κανείς: τι φυσικότερο για ένα μικρό κόμμα -σε άνοδο, όπως διατείνεται συνεχώς- να επιθυμεί την απλή αναλογική και να την ψηφίσει χωρίς δισταγμό, αφού βάσει των όσων διαλαλεί θα της έδινε τουλάχιστον 10 έδρες περισσότερες; Μάλλον λοιπόν εκτίμησε -βάσει των μετρήσεων της δικής της δημοσκοπικής παράγκας- ότι τα εκλογικά της κέρδη από την εφαρμογή της απλής αναλογικής θα ήταν αμελητέα, της τάξεως των 2-3 βουλευτών το πολύ και επομένως, δεν την συνέφερε να εκτεθεί…

Και να ήταν μόνο αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα που ακυρώνουν την χρυσή αυγή.

xrst-1– Η κρυφή, πυραμιδική τεκτονική δομή της, ως Χρυσή Στοά βλέπε έγγραφο από την δικογραφία, ευρεθέν κατά την έρευνα στο σπίτι βουλευτή της Χ. Παππά, όπου ο ‘αρχηγός’ είναι ο Αρχιερέας της Στοάς (σε μορφή pdf τα χειρόγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του βουλευτή {ΕΔΩ}.

– Η προσπάθεια -με ασφυκτικές πιέσεις στα έμμισθα μέλη, συνεργάτες αλλά και στα απλά ‘μέλη’ επισκέπτες των τοπικών- απόσπασης υπογραφής του περίφημου ‘χαρτιού’ – με το οποίο απαιτούσε να υπογράψουν δήλωση ομολογίας για εγκλήματα που δεν τέλεσαν.
Με το χαρτί αυτό ζητούσαν από τις ανακρίτριες να διωχθούν και αυτοί ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το 187 Π.Κ.
Ήταν τότε που τύπωνε νέα μπλουζάκια με την επιγραφή «είμαι και εγώ μέλος εγκληματικής οργάνωσης»… τα οποία μέλη και φίλοι της αγόραζαν αθρόα και φωτογραφίζονταν φορώντας τα αυτάρεσκα έξω από τον Άρειο Πάγο.

Ο Αρχιερέας-αρχηγός προσδοκούσε τότε δεκάδες χιλιάδες υπογραφές, τελικώς υπέγραψαν 700 έως 1.000 ηλίθιοι.

«Πρόκειται για μια ξεκάθαρη και αυθόρμητη δήλωση Ελλήνων πολιτών… κλπ. κλπ.» … έγραφε το χαρτί. Όπου γελάνε όλοι, διότι όλοι γνωρίζουμε και βιώσαμε πως η δήλωση αυτή αποσπάστηκε με άσκηση αφόρητης ψυχολογικής πίεσης και συνεχείς ιδεολογικές ‘εντριβές’ από τα άεργα έμμισθα κομματόσκυλα στις τοπικές, προκαλώντας και το πρώτο σοβαρό ψυχολογικό ρήγμα στις σχέσεις των κεντρικών του κόμματος με τον άτυπο οργανωτικό μηχανισμό φίλων, υποστηρικτών.

– Να θυμίσουμε ότι στο επίσημο καταστατικό που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο δηλώνει απολύτως ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ότι δέχεται ‘και έσοδα από κληρονομιές’;!;!

– Να θυμίσουμε την ανεξάντλητη διγλωσσία της και στο θέμα της αιολικής ενέργειας;
Πότε ο ένας βουλευτής της καταθέτει ερώτηση ζητώντας ‘περισσότερες ανεμογεννήτριες’ και πότε ο άλλος δήθεν συμπαραστέκεται σε κατοίκους κάποιας περιοχής που αντιστέκονται στις ανεμογεννήτριες!!!

Ανούσιες, ανέξοδες και μόνο χάριν της επικοινωνίας, ενέργειες, όπως η επίσκεψη στα ακριτικά νησιά μας.

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ‘ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’ για την Χρυσή Στοά.

Και ναι, οι περισσότεροι χαυγίτες είναι πρώην αριστερο-πασόκοι, αυριανιστές στην πλειοψηφία.
Όπως και το δεύτερο συνθετικό του εθνικοσοσιαλισμού που πρεσβεύει.
Άλλωστε, το λεγόμενο ‘πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» εθνικοσοσιαλιστικό δεν ήταν;
Πολύ έξυπνα ο γάτος Ανδρέας εδραίωσε ένα ‘μπααθικό’ κόμμα και κανένας δεν πήρε είδηση.

Ως εκ τούτου η κίνηση του Σύριζα να την πάρει μαζί του στο Καστελόριζο είναι έξυπνη.
Και την εκθέτει και την αποδομεί. «Τον φίλο σου κοντά, τον εχθρό σου πιο κοντά».
Το αυτό ισχύει για τον Καμένο (που στοχεύει στην εθνικιστική δεξαμενή).
Η συστημικότατη χρυσή αυγή παίζει επίσης το επικοινωνιακό της παιχνιδάκι στο στημένο γήπεδο και ‘είναι όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα’.

Καρύδη Κυριακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s