Πλατύ Χωράφι. Ένα έγκλημα με δημαρχιακά ονοματεπώνυμα! «Στην Αρτέμιδα το ΚΕΛ, στην Ραφήνα ο λυματαγωγός». Οι δημοτικές αρχές Αρτέμιδας και Ραφήνας αφού εξαπάτησαν τους δημότες με την διγλωσσία τους, εγκαταλείποντας την Ψυττάλεια, αποδεικνύεται ότι έχουν πλήρη συνείδηση των ολέθριων επιπτώσεων του ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι στο οικοσύστημα εν γένει και στο Μεγάλο Ρέμα ειδικότερα, και επιχειρούν ισοκατανομή των συνεπειών. Απόδειξη ότι απόντος Πιστικίδη, η Αρτέμιδα ζήτησε σε σύσκεψη με την ΕΥΔΑΠ μετατόπιση του ΚΕΛ από το «Πλατύ Χωράφι» στην θέση «Έτος» και όδευση του λυματαγωγού παράλληλα προς το Μεγάλο Ρέμα με εκβολή στην θάλασσα της Ραφήνας!

στις

Η πολιτική διγλωσσία, η έλλειψη παρρησίας, η επιμελής αποφυγή τοποθέτησης, το πολυσυλλεκτικό ψάρεμα ψήφων ολούθε, έχει συνέπειες… 

Σαν να πέρασαν αιώνες από την ημέρα εκείνη, πριν από ένα περίπου έτος, όταν ο Δημήτρης Μάρκου, δήμαρχος Αρτέμιδας-Σπάτων, εντυπωσίαζε στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου με την τοποθέτηση και την συνηγορία του υπέρ της Ψυττάλειας.

MEGALO-REMA-LYMATA-Έκτοτε, πολύ και βρώμικο νερό συνεχίζει να κυλά στα πέριξ και εντός της όχθης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, που κατά σύμπτωση, «βλέπει» στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης Ραφήνας…η οποία εξέλεξε το δίδυμο που «συγκυβερνά».

Η αφόρητη διγλωσσία της καιροσκοπικής δυαρχίας Πιστικίδη-Μπουρνούς και το σπάσιμο του «μετώπου» που έδειχναν ότι είχαν συμπήξει υπέρ Ψυττάλειας με τον Δ. Μάρκου, θα προκαλέσουν την μη αναστρέψιμη καταστροφή του οικοσυστήματος του Μεγάλου Ρέματος, τόσον κατά την πολύχρονη εκτέλεση των εργασιών εκσκαφής και ετοιμασίας για την εγκατάσταση του λυματαγωγού αλλά και στην συνέχεια, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το «έργο», αφού η μόλυνση από την δυσοσμία του λυματαγωγού θα «συνοδεύει» εφ’ όρου -της περιορισμένης πλέον- ζωής του, το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

Αν συνυπολογισθεί δε, η ύπαρξη μελέτης από πολύ παλιά, που προέβλεπε έλευση σιδηροδρόμου/προαστιακού στο Λιμάνι της Ραφήνας, μάλλον θα πρέπει από τώρα να αρχίσετε να «κουνάτε μαντήλι» στο εύθραυστο οικοσύστημα του Μοναδικού Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, ενώ μαντεύετε υποθέτω την κατεύθυνση χάραξης της προαστιακής/σιδηροδρομικής γραμμής και το σημείο του τερματικού σταθμού…

Σε περίπτωση απευκταίων κατακλυσμιαίων καιρικών φαινομένων και καταστροφών, όπως αυτές του 2013, οι αποφάσεις και τα πεπραγμένα των δημοτικών αρχών και των δύο δήμων υπέρ του ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι, είναι βέβαιο θα επισύρουν κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον τους!  

Αυτά ενώ ήδη οι Εισαγγελικές Αρχές ευρίσκονται σε εγρήγορση για το ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι και το λαβυρινθώδες κεντρικό και περιφερειακό παρασκήνιο γύρω από αυτό, χάρις στον «άγρυπνο φρουρό», τον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων-Αρτέμιδας, κο Ποθουλάκη.

Καρύδη Κ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s