Κατάπτυστη Χρυσή Αυγή σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τον ενταφιασμό του Ελληνικού Εθνικισμού! Σαν τα ποντίκια κρύβονται Μπαρμπαρούσης και το τάγμα δρόμου του που χτύπησαν άνανδρα νεαρό αστυνομικό γιατί απλώς έκανε τη δουλειά του!!!

στις

…και ενώ δεν έχει ακόμα «στεγνώσει» το ψηφιακό μελάνι της ανάρτησης Δήλωση Κυριακής Καρύδη στο Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα: «Άλλωστε, έτσι θέλει τελικά η Χρυσή Αυγή, μόνο ‘τάγματα’ δρόμου, με ότι αυτό συνεπάγεται»

ο «βουλευτής» Μπαρμπαρούσης με τάγμα δρόμου που καταζητείται χτύπησαν αναίτια νεαρό αστυνομικό και τον αδελφό του αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας με σιδηρολοστούς και σιδηρογροθιές

 • ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ… Ευχαριστώ το Εθνικό Ελληνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα για την από καρδιάς συνεργασία του μαζί μου και για τα πολύ καλά του λόγια, έως υπερβολής θα έλεγα.

  Θέλω λοιπόν να δηλώσω ότι η περίπτωσή μου δεν αποτέλεσε κάτι το ξεχωριστό στην τοπική Ανατολικής Αττικής, διότι μαζί με μένα δεκάδες άλλοι Συναγωνιστές/Συναγωνίστριες με εξαιρετικά και ανώτερα εμού επιστημονικά προσόντα, επαγγελματική εμπειρία και σπουδές την πλαισίωσαν.

  ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΩ, ΕΙΤΕ ΕΦΥΓΑΝ, ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΠΙ 3ΕΤΙΑ (αναφέρομαι μόνο στους υποστηρικτές, υποστηρίκτριες και στα απλά μέλη, όχι στους μετρημένους στα δάκτυλα καιροσκόπους υποτακτικούς του συστήματος ‘Γερμενή’ και του τρισάθλιου γραμματέα και συνωμότη Παπαγεωργίου).

  Αντιλαμβάνομαι επίσης την εσωτερική συναισθηματική πάλη ή την οικονομική ή την όποια άλλη πίεση δέχονται ή αντιπαλεύουν όσοι αφελείς επιλέγουν να παραμένουν εκεί, έχοντας βιώσει τα τρωτά!

  Η τοπική αυτή για έναν πολύ απλό λόγο συγκέντρωσε τότε πλήθος πεπαιδευμένων και κοινωνικά έμπειρων ατόμων: στην Ανατολική Αττική (Μεσόγεια) με τους 13 δήμους, Ωρωπό, Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Πικέρμι, Παλλήνη, Κορωπί, Παιανία, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, 3Β, κατευθύνθηκε κατ’ εξοχήν την εικοσαετία 1990-2010 το κύμα φυγής των μεσοαστών από τις πάλαι ποτέ αστικές γειτονιές της Αθήνας.

  Πολύς καινούργιος κόσμος, όχι πια μόνο παραθεριστές, ενός σχετικά υψηλού μορφωτικού επιπέδου, θέλησε να κατοικήσει μόνιμα στις μεσογείτικες περιοχές, αστικοποιώντας το περιβάλλον και το τοπίο, φέρνοντας συνήθειες πόλης, συνήθειες αστικές (δεν είναι της παρούσης να κρίνουμε τώρα πόσο καλό ή κακό ήταν αυτό).

  Έτσι, την εποχή που μεσουρανούσε η Χρυσή Αυγή και όλοι μιλούσαν γι’ αυτήν (2011 έως 2014) πλήθος μορφωμένων ‘μεσοαστών’ συνέρρεαν στην τοπική, λόγω χωρικής εγγύτητας.

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ Ή ΚΡΥΦΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ!!! ΟΤΑΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!

  Εκεί πλέον έχει απομείνει μόνο η ομάδα ασφαλείας και μερικοί αδρανοποιημένοι ταλαίπωροι/ες.

  Άλλωστε, έτσι θέλει τελικά η Χρυσή Αυγή, μόνο ‘τάγματα’ δρόμου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

  Αυτή η εγκληματική κατάρα ωστόσο, που σφιχταγκαλιάζει θανάσιμα τον Ελλαδικό Εθνικισμό των νεότερων χρόνων πρέπει επιτέλους να τελειώσει, να ‘ξορκιστεί’. Και σταματώ προς το παρόν εδώ.

  Κ.Κ

Advertisements

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η Επισκέπτης λέει:

  Που ξέρουμε τι έγινε εκεί και σε τι συνθήκες; Άλλο η προσωπική πικρία κι άλλο η κατινιά… και οι τυπου του καθιδρύματος φτάσαν να λυπούνται και τους ένστολους, ωραία κατάντια…

 2. Ο/Η karydikyriaki λέει:

  Οι ένστολοι είναι ο βασικός εκλογικός της πυρήνας της Χρυσής Αυγής.
  Την ψηφίζουν μαζικά.
  Η Χρυσή Αυγή πυροβολεί τα πόδια της. Τρώει τις σάρκες του Εθνικισμού, σε διατεταγμένη υπηρεσία εξαφάνισής του.

  Μάλιστα ο νεαρός αυτός τροχονόμος!!! δήλωνε ‘συμπαθών’ της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

  Δεν μου είναι ευχάριστο να διαπιστώνω καθημερινά τον προβοκατόρικο ρόλο της, καθότι βιώσαμε μαζί επί τριετία. Σε κάθε προσαγωγή τους στο εφετείο μας καλούσαν και δηλώναμε παρόντες!

  Όμως ως πότε οι ημιμαθείς, ανερμάτιστοι και αστοιχείωτοι κύριοι και κυρίες της Χρυσής Αυγής, θα χρησιμοποιούν τα απλά ‘μέλη’ ως υποπόδια;

  Υπάρχουν ελάχιστοι/ες -μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού- εκεί πέρα μέσα, που και πολιτικές ικανότητες έχουν και διαφορετική πρόταση διαθέτουν.
  ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  Προσωπικές πικρίες έχουν όσοι αποσκοπούσαν σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απτά οφέλη.

  Όσοι έδωσαν από το ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ τους δεν επεδίωκαν οφέλη. Απλώς αποχώρησαν και προχώρησαν μπροστά.
  Η Χρυσή Αυγή πρόδωσε, όχι οι υποστηρικτές, που συνέπραξαν μαζί της γιατί θεώρησαν ότι διέθετε οργάνωση και δομή για δυναμική εθνικιστική πολιτική παρουσία.

  Το τι ήταν και που οδήγησε τελικά η ‘οργάνωση και η δομή’ αυτή αποδείχθηκε. Τρεις νεαροί Έλληνες στο χώμα.

  Φύσσας, Φουντούλης, Καπελώνης.

  Τα υπόλοιπα είναι ‘νάχαμε να λέγαμε’.
  Γεια και χαρά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s