Το κρυφτούλι της Χρυσής Αυγής στην Στέγη Αστέγων Βοτανικού. Οι «κίτρινες» δράσεις της και η βολική υποδικία-ομηρία της.

στις

Ο όρος «Κίτρινες Δράσεις» παραπέμπει στον «κίτρινο συνδικαλισμό» και στα «κίτρινα συνδικάτα», που στήνονται από το σύστημα σε συνεργασία με κάποιον ξεπουλημένο και πρωτόγονο πολιτικό/συνδικαλιστικό φορέα κατά κανόνα ανίκανο για αυθεντική δράση με πολιτικούς όρους.

Το καθεστώς υποδικίας υπό το οποίο τελεί η Χρυσή Αυγή, την εξυπηρετεί τα μάλα ώστε να συνεχίσει να υποδύεται την διωκόμενη (τον «πολιτικό κρατούμενο», ένα αφήγημα που έχει πλέον απολύτως μπαγιατέψει…), μήπως έτσι κατορθώσει να συγκαλύψει την καθολική αδρανοποίησή της,  απόρροια του πρωτοφανούς πολιτικού πρωτογονισμού που την διατρέχει από κεφαλής έως ονύχων, που όμως… δυστυχώς γι’ αυτήν, αποκαλύπτεται σε όλο του το εύρος στην βουλή, όπου η Χρυσή Αυγή έχει περιοριστεί πλέον από καιρό σε αυτό -το μόνο- που γνωρίζει να κάνει καλά: να φωνασκεί, να επιδεικνύει τον αυριανισμό της (ο οποίος αποτυπώνεται έκδηλα στην σύνθεση των οπαδών και ψηφοφόρων της), να κραυγάζει και να επιδίδεται σε καθ’ όλα ανούσιες και ανέξοδες αντιπολιτευτικές ενέργειες, όπως π.χ. είναι η εκ μέρους της καταψήφιση της απλής αναλογικής. Ο χρυσαυγίτικος κούφιος βερμπαλισμός «μόνοι εναντίον όλων» αδυνατεί βεβαίως να απαντήσει πειστικά στο ένα και μοναδικό ερώτημα που η κοινή, η απλή λογική, αμείλικτα υποβάλλει: 

  • γιατί ένα μικρό κόμμα σε συνεχή άνοδο όπως η Χ.Α. ισχυρίζεται διαρκώς, σε σημείο μάλιστα που να έχει καταντήσει γελοία, να μην ψηφίσει την απλή αναλογική που θα της έδινε στην χειρότερη των περιπτώσεων καμιά δεκαριά έδρες περισσότερες, εφόσον επαναλαμβάνω, η Χρυσή Αυγή από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα κοινοβουλευτικά δρώμενα «ευρίσκεται σε διαρκή άνοδο»;;;…
    Η απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα είναι μία και μοναδική: η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την απλή αναλογική γιατί ευρίσκεται σε αριθμητική καθίζηση, κατάσταση που η ηγετική ομάδα γνωρίζει καλά από τις εσωτερικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στην δημοσκοπική παράγκα που έχουν στήσει.  Κάποτε, τη διετία 2014-2015, δημοσιεύματα με τον απολύτως φαιδρό τίτλο «αποτελέσματα δημοσκόπησης ξένης πρεσβείας δίνουν διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή» «κοσμούσαν» τις κεντρικές της ιστοσελίδες, τώρα το έχουν πλέον «κόψει» αυτό το γελοίο στόρι, γιατί τους πήραν είδηση…) 

Στοιχισμένη – κρυπτόμενη δηλαδή – πίσω από την εξαιρετικά βολική υποδικία της, η Χρυσή Αυγή δρα ανοιχτά πλέον, μόνο με frontmen (μπροστινούς, αφελείς ή καιροσκόπους), τους οποίους στέλνει σε διάφορες «αποστολές». Στο τέλος φυσικά, η στενή ομάδα περί τον ‘ηγετικό’ πυρήνα θα είναι αυτή που θα δρέψει τους καρπούς της -όποιας- δράσης των μπροστινών.

Επί του προκειμένου όμως! Στον Βοτανικό -όπως περίτρανα αποδείχθηκε στην ανάρτηση του Καθιδρύματος όπου οι εικονικοί ‘ιθύνοντες’ του εγχειρήματος «Βοτανικός» έπαθαν γλωσσοδέτη-:  Λ.Ε.Π.ΕΝ. : ΤΑ ‘ΑΠΟΝΕΡΑ’ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η Στέγη Αστέγων Βοτανικού, στο προσκήνιο «εργάζεται» η «ΛΕ.Π.ΕΝ» μαζί με κανα δυο αφανείς χρυσαυγίτες για να «φτιάξουν κατάσταση»… Κατάσταση από την οποία οι ‘ηγετικές’ μοσχαροκεφαλές της Χ.Α. προσδοκούν εκλογικά οφέλη. Τα μερδικά διανέμονται ως εξής: 95% για τις ‘ηγετικές’ μοσχαροκεφαλές, και τα υπόλοιπα ψίχουλα που θα πέσουν από το τραπέζι θα τα μοιραστούν οι μπροστινοί και ότι περισσέψει από τα κοκαλάκια θα πεταχτούν στους δυστυχείς και αφελείς Έλληνες που θα δεχθούν να ξεφτιλιστούν ον κάμερα στο χρυσαυγίτικο χοτ σποτ (σε λίγο να περιμένετε και πανηγυρικές λήψεις/βιντεοσκοπήσεις με τον απαραίτητο ψηφιακό «πολλαπλασιασμό των άρτων»…).

Η Χρυσή Αυγή –ως ‘αρχηγικό’ κόμμα με δοτή πλατφόρμα –  ούτε βεβαίως θέλει αλλά και απέτυχε παταγωδώς έστω και για το θεαθήναι… επί 5ετία (2012 έως 2016 κοινοβουλευτική παρουσία) να δημιουργήσει αυθεντικά και μαζικά εθνικιστικά κοινωνικά «κινήματα από τα κάτω»

Ακολούθως από το Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα το κείμενο ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ :  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  που αποκαλύπτει την πολιτική «ομπρέλα» της Ελληνικής (Χρυσής) Αυγής στον Βοτανικό, όπως πρωτοδημοσιεύθηκε εκεί την Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016, στην συζήτηση για τα παιχνιδάκια της «ΛΕ.Π.ΕΝ» και της Χρυσής Αυγής με την «Στέγη Αστέγων» Βοτανικού: Λ.Ε.Π.ΕΝ. : ΤΑ ‘ΑΠΟΝΕΡΑ’ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η Στέγη Αστέγων Βοτανικού

ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ :  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Και εγώ όταν διάβασα για την Στέγη Αστέγων ήθελα να προστρέξω να βοηθήσω. Ωστόσο κάτι στην μεθοδολογία («φέρτε εργαλεία, κασμάδες, φτιάρια, σακούλες» κλπ.) φώναζε από μακριά Χ.Α.

     Ως  πρώην μέλος στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής είχα λάβει μέρος σε διάφορες δράσεις εκκαθάρισης βιοτόπων κλπ. π.χ. Βραυρώνα (και γνωρίζω το στιλ δράσης). Πάντα βεβαίως οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες-βιντεοσκόποι ήταν περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην δράση -για λόγους προπαγάνδας και για να έχει ο άθλιος κάθε γραμματέας της τοπικής τεκμήρια ότι η τοπική του λειτουργεί άψογα και να δικαιολογεί τον κομματικό μισθό του… (παρένθεση-προσθήκη: χρησιμοποιώ την λέξη «μισθός» τυπικά, όσον αφορά στον τρόπο αμοιβής του άθλιου γραμματέα της τοπικής, εάν δηλαδή υπάρχει επίσημα σε κάποια μισθοδοσία!, καθώς στην τοπική Ανατολικής Αττικής ο άθλιος έστελνε άνεργους σε οικονομική εξόρμηση για να συγκεντρώνονται τα «έξοδα της τοπικής»!!!)

     Προσπάθησα λοιπόν να εντοπίσω ποιοι την διοργανώνουν και εάν η Χ.Α. κινεί τα νήματα.

[παρένθεση: ο σχολιαστής μακριά από το Βοτανικό*,  28/7/2016, 19:20 μ.μ. μάλλον έχει καλή πληροφόρηση]

     ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ «ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ» ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ.

     Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

     (την οποία πρέπει να «ξέρετε πως να την διαβάζετε» και θα σας αποκαλύψει τα πάντα, π.χ. όσον αφορά στην σκοπιμότητα των ερωτήσεων που κατατίθενται στο κυνοβούλιο αλλά και στην Περιφέρεια (ως συντάκτις μιας δεκάδας κοινοβουλευτικών ερωτήσεων επί θεμάτων Ανατολικής Αττικής -αμισθί- όσο διάστημα ήμουν εκεί απέκτησα κάποια γνώση επί του αντικειμένου και των σκοπιμοτήτων που υποκρύπτουν οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, αυτό φυσικά αφορά όλα τα κόμματα, όχι μόνο την Χ.Α.)

     Λίγοι γνωρίζουν, και εγώ πολύ μετά αφότου αποχώρησα το πληροφορήθηκα, ότι οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αμείβονται με το κομμάτι -70 ευρώ είναι η ταρίφα-), το θέμα το έχουμε ξαναθίξει, είναι ένα επιπλέον χαρτζηλικάκι για τους 300 βολευτικούς κύνες.

     Κατέθεσε λοιπόν η Ελληνική Αυγή για την Αττική ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την οποία «θέτει υπό την προστασία της την Στέγη Αστέγων. Σας αποστέλλω την ερώτηση και νομίζω περαιτέρω σχολιασμός περιττεύει για τους νοήμονες. Είναι η συνήθης, η μοναδική θα έλεγα, πρακτική του κώματος αυτού να κινείται κατ’ αυτόν τον τρόπο, διότι αδυνατεί ούτε και θέλει να δημιουργήσει «κινήματα από τα κάτω».

      Και έτσι «τρώει τη σκόνη» των αναρχικών όσον αφορά στον ακτιβισμό… Και όπως είπαμε, πάντα στις «κινηματικές» δράσεις της Χ.Α. περισσότεροι είναι οι φωτογράφοι που πρέπει να «πολλαπλασιάσουν τους άρτους» και να δείξουν πανοπτικά πλάνα  με κατάλληλη χρήση των εργαλείων του photoshop και εικονική μεγέθυνση των χώρων παρά οι συμμετέχοντες…

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ (ΣΤΗΣΙΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ, ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΛΠ. «ΦΩΝΑΖΟΥΝ» Χ.Α.)

Καρύδη Κυριακή

_____________________________________________________________________
ΟΧΙ στους Έλληνες αστέγους είπαν οι λαθρολάγνοι της Δούρου: Μόνο η Ελληνική Αυγή στήριξε την πρωτοβουλία κατοίκων του Βοτανικού για δημιουργία εστίας αλληλεγγύης στην Ιερά Οδό 114

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 – 20:02

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» έφερε ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης στήριξης προς την προσπάθεια που ξεκίνησαν κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού και τρεις σύλλογοι προς στήριξη των αναξιοπαθούντων Ελλήνων.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά στέγαση και σίτιση Ελλήνων συμπολιτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες την ανθελληνικής μνημονιακής πολιτικής στο κτίριο επί της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία.

Η προσπάθεια της παράταξης μας έπεσε στο κενό και μάλιστα απορρίφθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις του «συνταγματικού τόξου» την ίδια στιγμή που και η περιφέρεια Αττικής παρέχει κατ’ εξακολούθηση προκλητικά προνόμια στους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας!

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Θέμα: «Ψήφισμα και λήψη απόφασης για την στέγαση και σίτιση αναξιοπαθούντων Ελλήνων στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό»

Προς : Πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, κα Περιφερειάρχη, όλες τις παρατάξεις

Όπως είναι ήδη γνωστό στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες προσπάθεια κατοίκων της περιοχής και τριών τουλάχιστον συλλόγων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στέγασης και σίτισης Ελλήνων αναξιοπαθούντων οι οποίοι έχουν υποστεί τις συνέπειες των λεγόμενων μνημονιακών πολιτικών.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια η οποία αποδίδει καρπούς, αφού στεγάζονται ήδη συμπολίτες μας εκεί ενώ καθημερινά σιτίζονται δεκάδες Έλληνες χωρίς σημειωτέον να υπάρχει καμία έμπρακτη συμπαράσταση από την πολιτεία.

Ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να δηλώσει την συμπαράσταση του σε αυτή την ανθρωπιστική προσπάθεια και αντίστοιχα την περιφερειακή αρχή να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην υλική υποστήριξη αυτής της ενέργειας.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: (.)xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-stous-ellhnes-astegous-eipan-oi-lathrolagnoi-ths-dourou-mono-h-ellhnik#ixzz4G710cK00
___________________________________________________________________

* το σχόλιο του:

μακριά από το Βοτανικό,  28/7/2016, 19:20 μ.μ.

Λοιπόν για να μη κουράζεστε εσείς του Καθιδρύματος θα σας ενημερώσω ότι πίσω από το Βοτανικό βρίσκεται μια ομάδα που δρα με τη προοπτική να παραδώσει το τελικό αποτέλεσμα σαν προεκλογικό κράχτη της Χρυσής Αυγής. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από τον Ε.Χ*., τον Ι.Ι.*και τον Μ.Μ.* που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τη Χρυσή Αυγή και χωρίς να το δηλώνουν προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα πλάνο αδιαφορώντας αν θα στεγάσει ή όχι άστεγους αλλά επιδιώκοντας ένα κομματικό πυροτέχνημα που θα φέρει ψήφους στη Χρυσή Αυγή. Αυτές τις οδηγίες τους έδωσε η Χρυσή Αυγή με ανάλογες υποσχέσεις αλλά η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Η Χρυσή Αυγή έχει οργανώσει το στόρι σε συνεργασία με τη προστασία πολιτεύματος της ΓΑΔΑ και όλοι θα βρεθούν στη στενή. Ο λόγος; Όπως παρατηρούμε όλοι  τη περίοδο αυτή το κράτος έχει βαλθεί να ξεκαθαρίσει τις καταλήψεις των αναρχικών και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πανελλαδική επιχείρηση ξεκαθαρίσματος των αναρχικών καταλήψεων. Όπως είναι φυσικό οι αναρχικοί αντιδρούν και το κράτος θα επιδιώξει να επιδείξει ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ διαλύοντας και το Βοτανικό προσάγοντας αιφνιδιαστικά και όσους βρουν μέσα στη κατάληψη. Οι πληροφορίες μου είναι από πολύ «μέσα» και προειδοποιώ όλους τους ανυποψίαστους και καλοπροαίρετους υποστηριχτές του Βοτανικού ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ! 

* Σημείωση Σ.Ο. Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος: Ο αποστολέας κατονομάζει πλήρως τους αναφερομένους αλλά εμείς δημοσιοποιούμε μόνον τα αρχικά τους, σεβόμενοι την δημοσιογραφική δεοντολογία.
_____________________________________________________________________

ΥΓ από Κυριακή: Και η Χρυσή Αυγή; Η Χρυσή Αυγή ποιεί την νήσσαν όπως κάνουν όσοι συλλαμβάνονται «με την γίδα ή μήπως, με την γαδα;… …στην πλάτη!» 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s