HOT SPOT ΡΑΦΗΝΑΣ: Ανενόχλητοι εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες. Εξαφανισμένοι οι τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές μόνιμοι κάτοικοι του δήμου, Γερμενής, Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος. Άφαντη η ανύπαρκτη ως περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Ευγενία, σύζυγος Γερμενή. Τα λοίσθια πνέει η κάποτε κραταιά, νυν αποψιλωμένη, Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής.

στις

… αμήχανοι οι εναπομείναντες χρυσαυγίτες οπαδοί στην Ανατολική Αττική ενώ τα hot spot πολλαπλασιάζονται. Ωρωπός, Λαύριο, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα…  

Οι ραφηνιώτες χρυσαυγίτες ψηφοφόροι, αφού πακεταρίστηκαν με χρυσίζουσα κορδέλα από τον άνθρωπο του αρχηγού στην περιοχή, Ρεμπάπη Λάμπρο, εστάλησαν πεσκέσι στον κουμπάρο του Ρεμπάπη, Β. Μπουρνού, συγκυβερνήτη του αριστερού Πιστικίδη. Ο έμπιστος των εμπίστων ακροδεξιός κοτζαμπάσης Ραφήνας – Πικερμίου με την υπερτοπική εμβέλεια και τις χαφιεδίστικες αντιλήψεις (υποστηρίζει την δημιουργία γραφείου τύπου «Α2» εντός κόμματος, για «εσωτερικό έλεγχο» των μελών, δηλαδή «ποιος πάει, που πάει, με ποιον πάει»… κλπ.) φροντίζει έκτοτε να κρατά τους εθνικόφρονες, πατριώτες, χρυσαυγίτες ψηφοφόρους σε καταστολή.

Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αμάθητος στην πολιτική ίντριγκα, χαμηλή-υψηλή, ότι οι ραφηνιώτες οπαδοί ή φίλοι της χρυσής αυγής, ψηφίζοντας Μπουρνούς το 2014, στήριξαν και στηρίζουν στην πραγματικότητα τον αριστερό διεθνιστή Πιστικίδη. Σήμερα «λούζονται» τα φιλοτουρκικά λογίδρια του δημάρχου και δέχονται αδιαμαρτύρητα την δημιουργία του hot spot Ραφήνας και την εγκατάσταση «προσφύγων» εκεί για άγνωστο χρονικό διάστημα, όπως κατηγορηματικά ειπώθηκε κατά την τελετή υποδοχής τους εκ μέρους της δημοτικής αρχής  Ραφήνας – Πικερμίου (δίδυμο Πιστικίδη/Μπουρνού).

Οι εκλογείς είναι αυτοί που οφείλουν εφεξής να κρίνουν την απαξιωτική αδιαφορία των τριών χρυσαυγιτών βουλευτών για τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου κατοικίας τους, από όπου σημειωτέον πραγματοποίησαν το πάλαι (2012) το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στην Ανατολική Αττική.
Και να τους στείλουν στα αζήτητα.

Η άλλοτε κραταιά τοπική οργάνωση Ανατολικής Αττικής τελειώνει, όπως αδιάψευστα μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ενός ατελείωτου σερί μηδαμινής προσέλευσης ακροατηρίου στα γραφεία. Ο κόσμος δεν προσέρχεται πια ούτε στις ομιλίες των βουλευτών, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες του εμμίσθου κομματικού ραδιούργου γραμματέα, Γ.  Παπαγεωργίου.

Η μωροφιλόδοξη σύζυγος Γερμενή, Ευγενία Χρήστου, περιφερειακή σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Ανατολικού Τομέα, επίσης δεν διακρίνεται από ενδιαφέρον για την περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, όπου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου κατόρθωσε να εκλεγεί χάρις στο έργο και τις ψήφους που της έφερε μια πλειάδα εργατικότατων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων. Όταν εμβρόντητοι την ακούγαμε να διαμαρτύρεται «τι να κάνω στην περιφέρεια, εγώ προετοιμαζόμουν για την ευρωβουλή». Ανελλιπώς παρίσταται στις συνεδριάσεις του  περιφερειακού συμβουλίου Αττικής («χτυπάει κάρτα» προϋπόθεση για να τρέχει η αντιμισθία), κατά τα άλλα έχει να εμφανίσει μηδενική παραγωγή έργου.

Ίσως εμπόδιο στην δραστηριοποίησή της εκλεκτής περιφερειακής συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Ανατολικής Αττικής να αποτελεί η φοίτησή της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου έγινε δεκτή για μεταπτυχιακό από τον Πρόεδρο του (νεοταξικού) ιδρύματος, τον ραφηνιώτη καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας, Παντελή Σκλιά, ιδεολογικό εκφραστή του «σύγχρονου καραμανλισμού» (τι φρούτο και αυτό…). Ο Παντελής Σκλιάς είναι φυσικά υπερ-ευρωπαϊστής.

Οι κομματικές και οι φοιτητικές ενασχολήσεις της Ευγενίας Γερμενή είναι επομένως ασύμβατες ιδεολογικά μεταξύ τους και τύποις σφοδρά αντικρουόμενες, εξ ού το χαμηλό προφίλ (εξαφανισμένη) το οποίο τηρεί.

Πέραν όμως της πολιτικής ανυπαρξίας της Ευγενίας Γερμενή, τον έλληνα ψηφοφόρο και φορολογούμενο ενδιαφέρει εξίσου εάν είναι διπλοθεσίτισσα. Στην εποχή του Μνημονίου.

Εισπράττει αντιμισθία από την Περιφέρεια για κάθε συνεδρίαση του Π.Σ. όπου παρίσταται ως περιφερειακή σύμβουλος (όπως έχει η ίδια γραπτώς δηλώσει όταν δημιουργήθηκε θέμα με ταξίδι της στις Βρυξέλλες όπου μετέβη με την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου) ΚΑΙ αμείβεται και ως επιστημονική συνεργάτις σε γραφείο χρυσαυγίτη βουλευτή; (ουδέποτε το διέψευσε)

Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στην Χρυσή Αυγή και σε τοπικό επίπεδο.

Στην Ανατολική Αττική οι καλές εποχές τους είναι, κατά κοινή παραδοχή, παρελθόν.

Εκ των πραγμάτων υπάρχει κενό πατριωτικής έκφρασης και εκπροσώπησης που είναι βέβαιο ότι θα καλυφθεί από άλλους φορείς, εκτός Χρυσής Αυγής.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Advertisements

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s