Ενώ ο ισλαμισμός μαίνεται η δημοτική αρχή Ραφήνας – Πικερμίου διοργανώνει φιέστα προπαγάνδας υπέρ των εκκολαπτομένων τζιχαντιστών και των μανάδων τους που θα καταλύσουν εντός του οικιστικού ιστού Ραφήνας (Περιβολάκια). Απολύτως εκτεθειμένος ο δήμος Ρ-Π ακόμα να εκδώσει απαντητικό δελτίο τύπου για το άρθρο στο Πρώτο Θέμα που τοποθετεί την Ραφήνα στον χάρτη με τα hot spots.

στις

Μπροστάρισσα της φιέστας η Κίρκη (κα Α. Ραγκούση). Η πρωτοβουλία κατευνασμού των ανησυχούντων και δυστροπούντων κατοίκων για να αποδεχθούν τον βιασμό της περιοχής από την προσυμφωνημένη απόφαση, τύποις προωθείται από την ιστοσελίδα Κirkinews. 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙA (διάβαζε κυβέρνηση).

Άλλωστε, η συμπόρευση του διδύμου Δούρου/Φιλίππου με την δημαρχιακή αρχή Ραφήνας-Πικερμίου είναι αγαστή (έγκριση κονδυλίων για υλοποίηση δημοτικών έργων με κορωνίδα της υποταγής στα δούρεια κελεύσματα το ΝΑΙ στο Πλατύ Χωράφι μετά από μια ατέρμονα διελκυστίνδα καταγέλαστων αποφάσεων δημοτικών συμβουλίων και παλινωδιών του διδύμου Πιστικίδη/Μπουρνούς).

Στην φιέστα-προπαγάνδα όπου θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι από τα Υπουργεία Φιλολαθρομεταναστευτικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας (Catering και Παροχής Υπηρεσιών προς εποικιστές) το καθεστώς επιδιώκει να δώσει χαρακτήρα «διαβούλευσης».
Ο πραγματικός στόχος φυσικά είναι η καταστολή των πάνδημων αντιδράσεων κατά της μετατροπής της κατασκήνωσης Περιβολάκια σε φυτώριο εκκολαπτομένων ισλαμιστών.

Πλέον η αιματηρή πραγματικότητα της «πολιτισμικής» αφομοίωσης και εξέλιξης των αφροασιατικών -μουσουλμανικών στην συντριπτική τους πλειοψηφία- φύλων από την στιγμή που θα βρεθούν στο ασφαλές δυτικό περιβάλλον κραυγάζει…

…ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! 

Bataclan, Orlando και έπεται συνέχεια…δεν χρειάζεται να είσαι εθνικιστής ή χρυσαυγίτης ή «ακραίος» για να ορθώσεις λόγο και ανάστημα ενάντια σε μια πολύ πραγματική απειλή.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Και ο «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ» -τι μπορεί να σημαίνει αυτό άραγε για Έλληνες της Ιωνίας που κατέφυγαν στην Μητέρα Ελλάδα- ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ δείχνει να έχει υιοθετήσει αλλοιωμένη αντίληψη της ιστορίας και των αιτίων εκρίζωσης του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία. Αντίληψη που τείνει να λησμονεί το φυλετικό-θρησκευτικό αίτιο της εθνοκάθαρσης, αντίληψη που ξεχνά ότι ο κοσμοπολιτισμός της Σμύρνης και των ακμαζουσών ελληνικών πόλεων των μικρασιατικών παραλίων προκάλεσε το εθνοτικό-ταξικό μένος των νεότουρκων…οι ιδεολογικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί απόγονοι των οποίων σήμερα πραγματοποιούν απόβαση με ανομολόγητες και ομολογημένες βλέψεις στα ελληνικά παράλια.

Από τον ίδιο ακριβώς «κοσμοπολιτισμό» δείχνει να έχει κατακυριευθεί και το «ραφηνιώτικο -τριγλιανό- αφήγημα» περί υποδοχής των «προσφύγων» με το κομπόδεμα…

Για το κλείσιμο, το εξής: ο τόσο «μισητός» Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας πέτυχε την εξαίρεση του λιμανιού της Ραφήνας από το δίκτυο «προσφυγικών» αποβατικών λιμένων, η Ραφήνα ως τώρα ΔΕΝ είχε την άθλια τύχη του Πειραιά!

Θεωρεί η δημοτική αρχή ότι η σε κάθε περίπτωση οικτρή και παραπλανητική φιέστα και ο καταυλισμός στα Περιβολάκια εξυπηρετούν την εξαίρεση του λιμανιού από την τριτοκοσμική επέλαση την οποία προορίζουν για την υπόλοιπη Ραφήνα;

Κ.Κ.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s