Πρόβα Τζενεράλε για την «νέα διαπλοκή» η απ’ευθείας ανάθεση του έργου του ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι -με το πρόσχημα του κατεπείγοντος ασφαλώς-. Το έργο κόστους τουλάχιστον 135 εκ. προλειαίνει το έδαφος για την εμφάνιση στο προσκήνιο των νέων «εργολαβικών σχημάτων»…

στις

…υποβοηθούσης της πολιτικής εξαχρείωσης της ημιδημαρχίας Ραφήνας-Πικερμίου (Β. Μπουρνούς) που όχι μόνο συνιστά ιταμή και ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ συμπεριφορά κατά γυναικών υφισταμένων (διάβαζε εδώ)
αλλά παρουσιάζει και συνεχή δείγματα φαινομενικά αλλοπρόσαλλης, υπαγορευμένης από άκρατο πολιτικαντισμό συμπεριφοράς -ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ- με συνεχείς αλληλοαντικρουόμενες δηλώσεις του αντιδημάρχου οικονομικών προς εφημερίδες, όπως π.χ. στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» όπου πολύ πρόσφατα δήλωσε: «Η λύση Ψυτάλλεια είναι ακόμα ζωντανή».

Φυσικά ο αντιδήμαρχος υποστηρίζεται από το σύστημα που τον περιβάλλει στην αντιδημαρχία αλλά και από τις επικουρικές δημοτικές λειτουργίες της απολύτου επιλογής του όπως είναι ο εξακολουθητικά ανύπαρκτος Συμπαραστάτης του Δημότη Ραφήνας-Πικερμίου και η σύζυγος αυτού (ζεύγος νεποτισμού), η οποία διορίστηκε επίσης με «απ’ ευθείας» ανάθεση επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δήμου για την οποία εναγωνίως αναζητούνται έσοδα.
Γι’ αυτόν τον λόγο η δημοτική αρχή επιδιώκει να «επιτάξει» τους δρόμους -δημόσιο αγαθό- και να διοχετεύσει στην δημοτική επιχείρηση τα -ούτως ή άλλως διαχρονικά μηδενικά- έσοδα από τα τέλη και τα πρόστιμα στάθμευσης.

Καρύδη Κυριακή

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s