Εσύ θα έπινες τα λύματά σου; Σε πέντε χρόνια (θεωρητικός χρόνος υλοποίησης του έωλου και μετέωρου ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι) η τεχνολογία θα έχει ‘προοδεύσει’ τόσο που ο τριτο-τεταρτοβάθμιος θα αποτελεί παρελθόν. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ΔΙΑΤΑΖΕΙ να πίνετε τα λύματά σας όπως οι αστροναύτες και ο Μπιλ Γκέϊτς ισχυρίζονται ότι πράττουν…

στις

Εσύ θα έπινες τα λύματά σου; Φυλλάδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διάβαζε λομπίστες που επιδιώκουν την ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων των χωρών, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ) που απευθύνεται σε παιδιά: Κατάποση ανακυκλωμένων ούρων στο διάστημα: Οι αστροναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό είναι σε θέση να πίνουν ανακυκλωμένα ούρα, χάρη σε ένα σύστημα επεξεργασίας νερού υψηλής τεχνολογίας που τοποθετήθηκε στο διαστημόπλοιο το 2009. Αυτό επιτρέπει στον διαστημικό σταθμό να παραμένει αυτάρκης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και να μειώνει το φορτίο των διαστημόπλοιων ανεφοδιασμού.  

Η επιστολή Δ. Μάρκου στον πρωθυπουργό ανησυχεί το στρατόπεδο όσων ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εξαπατούν το κοινό αποκαλώντας ΝΕΡΟ το επεξεργασμένο λύμα (η επιστημονική ορολογία) και ομιλούν για ποιοτικά λύματα… Έκτακτη συνάντηση Ομοσπονδίας Συλλόγων και Συμπαραστάτη Δημότη Αρτέμιδας-Σπάτων με Κουρουμπλή. Η Πολιτεία αδυνατεί να εξηγήσει ΠΕΙΣΤΙΚΑ γιατί λέει «ΟΧΙ στην άμεση λύση της Ψυττάλειας των 30 εκατ.» και «ΝΑΙ στο πενταπλάσιου κόστους και χρόνου υλοποίησης Πλατύ Χωράφι των 130 εκατ.» που θα κρατά σε ομηρία λυμάτων τους δύο δήμους για τουλάχιστον 5 (πέντε)!!! χρόνια ακόμα βάσει χρονοδιαγράμματος του έργου, με την συνήθη χρονική ‘υπερτιμολόγηση’ των έργων στην χώρα να αγγίζει την δεκαετία… 

Πηγή: irafina.gr. Συνάντηση με Κουρουμπλή η Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδας-Σπάτων και Συμπαραστάτη Δημότη Σπάτων-Αρτέμιδος Στην συνάντηση παρευρέθησαν συμπολίτες μας, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε μια θυελλώδη συζήτηση πάνω στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού.
Αυτό γιατί διαπιστώθηκε ότι η Πολιτεία, δια του ως άνω Υπουργού, για λόγους καθαρά πολιτικούς, με παράτυπες ενέργειες και αναληθή στοιχεία επιμένει στην λύση «Πλατύ Χωράφι» εκβιάζοντας με την επιβολή προστίμων.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Ποθουλάκης Χρίστος με αληθή και αδιάσειστα στοιχεία αντέκρουσε δυναμικά τα επιχειρήματα του Υπουργού, ο οποίος απέφευγε να μπει στην ουσία των ερωτημάτων και επιχειρημάτων που του τέθηκαν, ιδίως για τη λύση «Ψυττάλεια» και στα κατά νόμο ανακύπτοντα αδιέξοδα ζητήματα σε βάρος της «λύσης» Πλατύ Χωράφι, επιμένοντας όμως να «ενοχοποιεί» απαράδεκτα τους δημότες ότι δήθεν δεν θέλουν αποχέτευση !!!
Οι πολίτες μαζί με τον Συμπαραστάτη του Δημότη, δήλωσαν σθεναρά, σε υψηλούς τόνους στον Υπουργό ότι δεν θα υποκύψουν στα εκβιαστικά διλήμματα της Πολιτείας για πρόστιμα στους δημότες (για δήθεν ευθύνες που όπως αποδείχθηκε βαρύνουν την Πολιτεία) και μη χρηματοδότηση έργων του Δήμου.
Τόνισαν επίσης στον Υπουργό την ήδη μεγάλη περιβαλλοντική και οικονομική επιβάρυνση που υφίσταται η περιοχή μας από τις δυσμενείς επιπτώσεις της λειτουργίας του ΔΑ «Ελ. Βενιζέλου» και της «Αττικής Οδού» (θόρυβοι, πλημμύρες, μόλυνση, κλπ), καθιστώντας σαφές ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε δυναμικά για την μοναδική εφικτή, επιλέξιμη και συμφέρουσα οικονομικά και περιβαλλοντικά λύση σύνδεσης του αποχετευτικού μας δικτύου με τις ΕΕΛ » ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ».
Το μόνο που δέχθηκε ο κ. Υπουργός ήταν να απαντήσει ως οφείλει εγγράφως στα υπομνήματα, προτάσεις και τα επιχειρήματα που, από 30.10.2014, έχει υποβάλλει εγγράφως ο Δήμος Σ-Α.

Με βάση τα παραπάνω : ΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχό μας για περαιτέρω ενεργοποίηση με στόχο την εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ. για τη λύση Ψυττάλεια, στηρίζοντας παράλληλα και τον αγώνα μας ! ΚΑΛΟΥΜΕ τις Δημοτικές Παρατάξεις και τους Φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, συντασσόμενοι μαζί μας στον κοινό αγώνα ! ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Συμπολίτες μας να αγωνιστούν δυναμικά για την προστασία της θάλασσας μας, το μέλλον και την ζωή των παιδιών μας, αλλά και το δημόσιο συμφέρον, που δυστυχώς παραμελείται από τους αρμόδιους της Πολιτείας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s