Εξακολουθητικά ανύπαρκτος ο Συμπαραστάτης του Δημότη Ραφήνας-Πικερμίου. Καταθλιπτική η σύγκριση με τον Συμπαραστάτη Δημότη Σπάτων-Αρτέμιδος.

στις

Πολύ σωστά ο δημοτικός σύμβουλος κος Α. Βασιλόπουλος -αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης σε προηγούμενο Δ.Σ. Ρ-Π- διατηρεί το θέμα στην επιφάνεια. Από την θεσμική του θέση ο δημοτικός σύμβουλος οφείλει και δύναται να παρεμβαίνει αποτελεσματικότερα συγκριτικά με τον απλό πολίτη, που χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, εκφράζεται πολιτικά δημοσίως μέσω πολιτικού ιστολογίου, όπου το θέμα θίχθηκε για πρώτη φορά: Εξακολουθητικά «αόρατο» το έργο του Συμπαραστάτη του Δημότη Ραφήνας-Πικερμίου.

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου…ιδανικός τόπος για να ζείς; Σχετικά με τον «Συμπαραστάτη του Δημότη Ρ-Π» (22 Σεπτεμβρίου 2015)

Η επιστολή Α. Βασιλόπουλου αναδημοσιεύεται από χθες σε όλα τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μέσα Ραφήνας-Πικερμίου. Αναδημοσιεύουν οι: http://www.rpn.gr, http://www.irafina.gr, http://www.piratenews.gr, http://www.kirkinews.gr, http://www.eastrunner.gr.

Ο κος Ποθουλάκης είναι το πρότυπο του ενεργού πολίτη, έχοντας δώσει όλες του τις δυνάμεις στο θέμα της Ψυττάλειας όπου «μπόλιασε» κάθε κάτοικο του δήμου του με το στοιχείο της πολιτικής μονάδας-οντότητας ενταγμένης σε σύνολο με κοινό στόχο.

Αυτό στον καιρό της Ιδιωτείας κατόρθωσε να το πράξει απολύτως επιτυχώς, με εξαντλητική και ευφυή χρήση όλων των διοικητικών, νομικών και υπηρεσιακών εργαλείων, που οι νομοθέτες μας (οι βουλευτές δηλαδή) τον έχουν εφοδιάσει για την θέση του. Ματαίως οι «εραστές των αέναων λυμάτων» στους δύο δήμους επιχειρούν να τον αποδομήσουν με ψευδο-πολιτικά επιχειρήματα, γιατί τα πεπραγμένα του είναι διάφανα, υγιή και λαμπρά.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη Ραφήνας-Πικερμίου από την άλλη επιβεβαιώνει καθημερινά ότι «… η επιλογή του -αλλά και η παραμονή του άνευ έργου- στο κρίσιμο αυτό πόστο –που εκ των πραγμάτων φέρει την σφραγίδα επιτυχίας ενός εξαιρετικά δραστήριου Συμπαραστάτη στον όμορο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος- θα σκιάζεται εφεξής από τον συλλογισμό ότι στόχος είναι ο εξωραϊσμός ή και η συγκάλυψη ακόμα, των όποιων μικρο-προβλημάτων ή μεγάλων ζητημάτων του δήμου προς το στενό μικροπολιτικό όφελος της δημοτικής αρχής φυσικά, στο πλαίσιο της «κοινωνικο-πολιτικής ενδογαμίας» που μαστίζει τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου (‘τα προβλήματα κάτω από το χαλί’, λαϊκιστί) αλλά και κάθε δήμο όπου ‘τοπάρχες’ και δημότες ‘παίζουν μαζί μπάλα’ στα δημοτικά διαλείμματα…»

Καρύδη Κ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s