Πλατύ Χωράφι vs Ψυττάλειας. Εκατοντάδες τα εκατομμύρια, αδημονούντες οι νέοι μνηστήρες (τζάκια aka κοινοπραξίες). Γράμμα στον πρωθυπουργό έστειλε ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δ. Μάρκου με απορίες για την διϋπουργική υπέρ Π.Χ. απόφασης κόστους 130 εκ. και 5ετούς (στην καλύτερη) υλοποίησης (βάσει του χρονοδιαγράμματος έως το 2020 θα ρέουν λύματα στους δρόμους) αντί της Ψυτάλλειας κόστους 30 εκ. με άμεση (διετή) υλοποίηση. Και στο μεταξύ, ο Σαρωνικός συνδέεται ήδη με Ψ. Αλλά και το Καπανδρίτι, η Εκάλη της Ανατολικής Αττικής, με το ειδικό πολιτικό βάρος των ευπόρων κατοίκων του βεβαίως και παρά την δυσμενή γεωγραφική του θέση. Follow the money business as usual.

στις

Συγχαρητήρια στο WWW.RPN.GR για την αποκλειστικότητα η οποία αποσιωπήθηκε επιμελώς από τα άλλα μέσα Ραφήνας-Πικερμίου. Η πλευρά που δεν δίσταζε να δημοσιολογεί για «ποιοτικά» λύματα, που επρότασσε και προτάσσει το επιχείρημα για ηλιθίους «βιολογικός νάναι και ό,τι νάναι», επιστήμονες και τεχνοκράτες που ομιλούν και φέρονται ως εάν να ήταν εκπρόσωποι εταιρειών κοινοπραξιών με μπροστάρηδες το σύνηθες πλήθος των πολιτικών καιροσκόπων «εκσυγχρονιστών και μεταρρυθμιστών» μπλοκάρουν συστηματικά την μόνη ορθολογική, άμεση, μακρού χρονικού ορίζοντα) και εκκωφαντικά συμφέρουσα, τελεσίδικη λύση της Ψυτάλλειας.

K.Κ.

Επιστολή Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος προς τον πρωθυπουργό κο Τσίπρα. Από το RPN.GR

Πρώτο το rpn.gr , σας παρουσιάζει – αποκλειστικά – την επιστολή που απέστειλε σήμερα, ο Δήμαρχος Σπάτων -Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το ΚΕΛ. Σε Σπάτα – Αρτέμιδα το μαχητικό και αταλάντευτα υπέρ Ψυτάλλειας Ανατολική Ακτή Δημήτρης Μάρκου ζητάει την Παρέμβαση του Πρωθυπουργού για σύνδεση με Ψυττάλεια προέβη επίσης σε δημοσίευση της επιστολής.

επιστολή-1-rpn-Markou-se-Tsipra

επιστολή-2-rpn-Markou-se-Tsipra

επιστολή-3-rpn-Markou-se-Tsipra

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s