Η βαθιά εχθρική στάση της στάνης Μιχαλόλια (χρυσή αυγή) προς τους Έλληνες και Ελληνίδες που της παρείχαν εθελοντικά ΕΡΓΟ κατά την πρώτη φάση της θεσμικής (κοινοβουλευτικής) της παρουσίας. Τριετία 2012-2014.

στις

Το ιστολόγιο που διαβάζετε δημιουργήθηκε όταν η διαχειρίστριά του συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής  Αυγής για την Ανατολική Αττική», κατά τις περιφερειακές εκλογές το 2014.

Η ενυπόγραφη προεκλογική αρθρογραφία μας (πλειάδας συναγωνιστών/συναγωνιστριών από όλη την Ελλάδα) στέλνονταν πρώτα για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αυγής http://www.ellaygh.com. Και πράγματι, τα κομμάτια δημοσιεύονταν. Όχι πολλά, μην φαντασθείτε ότι μας επέτρεπαν, ένα ή δύο το πολύ προλάβαμε να γράψουμε.

Προβαίνω στην διάκριση της ενυπόγραφης από την ανυπόγραφη αρθρογραφία, καθώς στην ιστοσελίδα της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής δεν επιτρεπόταν η ενυπόγραφη ανάρτηση κομματιών -αριθμώ εκατοντάδες επί τοπικών προβλημάτων- ενώ υπήρξαν και κρούσματα ΩΜΗΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ εις βάρος του διακεκριμένου Συναγωνιστή μου Σ.Δ., ενός Ευπατρίδη με πλεόνασμα Ελληνικότητας,  επίσης αρθρογράφου επί ιδεολογικών θεμάτων, ο οποίος είδε μεγάλο μέρος κειμένου του που οι ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ «φωστήρες της κεντρικής» είχαν απορρίψει, να αναδημοσιεύεται ανυπόγραφο!!! στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή!! Τις αναρτήσεις μας οι λεηλάτες αυτοί της πνευματικής εργασίας άλλων δεν τολμούν να τις εξαφανίσουν ως σήμερα, διότι ακόμα διαβάζονται πυρετωδώς όπως αποδεικνύει το «τοπ 10» τους, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ να τους χαρίζουν κίβδηλη αναγνωσιμότητα, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Αλλά και εάν τις σβήσουν, πως θα ακυρώσουν τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, τις οποίες νομικοί τους ζήτησαν να γράψουμε και μετά χαράς και αίσθημα Τιμής πράξαμε, χωρίς ουδεμία σκέψη για υλική ανταμοιβή (όπως πληροφορήθηκα πολύ αργότερα!!! και αφού είχα πλέον αποχωρήσει από τη στάνη Μιχαλόλια, κάθε κοινοβουλευτική ερώτηση αμείβεται «με το κομμάτι» 70 ευρώ). 

Πολλαπλασιάζοντας http://www.xryshaygh.com/koinovoulio/P4380 (σημερινή ημερομηνία) 4380 Χ 70 = 306.600 ευρώ, not bad, not bad at all. Εξηγείται η φρενήρης δραστηριότητα υποβολής κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, πολλές από τις οποίες είναι όχι μόνο επαναλαμβανόμενες, αλλά και αλληλοαντικρουόμενες (με στοιχεία επ’ αυτού), αποδεικνύοντας την τρικυμία που μαίνεται στα χρυσαυγίτικα κυνοβολευτικά κρανία (όχι όλων βεβαίως), αλλά πρωτίστως, δυστυχώς την ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. Κάπως έτσι «οδήγησαν τον Εθνικισμό στα βράχια» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο διακεκριμένος νομικός κος Η. Ηλιακόπουλος, που αντιμετώπισε τον δολερό φθόνο εκ μέρους των χρυσαυγίτικων «κέντρων».

Η ιστοσελίδα εκείνη της Ελληνικής Αυγής ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ από τους αρχηγίζοντες και τις αρχηγίζουσες το καλοκαίρι του 2014, λίγο μετά από τις περιφερειακές εκλογές. Έτσι εξαφάνισαν σκόπιμα, χαιρέκακα και με ανείπωτο ΦΘΟΝΟ την πνευματική εργασία πολλών Συναγωνιστών και  Συναγωνιστριών, που είχαν θελήσει να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους στο «ηλεκτρονικό» χαρτί και που, εάν δεν είχαν μεριμνήσει να τις αποθηκεύσουν, τις έχασαν στην δημοσιευμένη, ηλεκτρονική τους μορφή. 

Τόσο απλά, τόσο φιλικά, τόσο συναγωνιστικά, εκ μέρους των εθνικισταράδων ΛΟΓΟΚΛΟΠΩΝ!

Το κλείδωμα της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αυγής ήταν και η πρώτη ουσιαστική ΜΑΖΙΚΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ενέργεια της χρυσής αυγής ΚΑΤΑ των φίλων, υποστηρικτών και υποστηρικτριών, Ελλήνων και Ελληνίδων, που την πλαισίωσαν με αστείρευτη προσφορά εθελοντικού έργου, γνώσεων και μόχθου, στην πρώτη φάση της θεσμικής (κοινοβουλευτικής) της παρουσίας, την τριετία 2012-2014.

Τότε ήχησε το πρώτο προειδοποιητικό καμπανάκι σε ορισμένους από εμάς. «Κάτι δεν πάει  καλά εδώ…»

Αυτή ήταν και η πρώτη ουσιαστική, απροκάλυπτα εχθρική ενέργεια που βίωσα προσωπικά εκ μέρους των ανασφαλών αστοιχείωτων, θηλυκών και αρσενικών, που έχουν χρισθεί από το χρυσαυγίτικο κωματικό-οικογενειακό κονκλάβιο, δερβέναγες των αγνών αισθημάτων των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Για του λόγου το αληθές η αρθρογραφία (υποστηριζόμενη από ομιλία) και η κλειδωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αυγής:

 «Παρουσία εν έτει 2014 απαγορευμένου αμιάντου σε νηπιαγωγεία, δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, δημοτικά, γυμνάσια λύκεια»

Απορρύπανση Ασωπού, ένα μακάβριο και μακρόσυρτο ανέκδοτο… για ένα έγκλημα που δεν «ξεπλένεται»

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

(συνεχίζεται) Καρύδη Κυριακή

(στους φίλους που απορούν για την όχι τακτική αρθρογραφία, απαντώ ότι τρέχουν αδυσώπητες εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις που όταν διευθετηθούν, θα επιτρέψουν τακτικότερη παρέμβαση. Και σε κεντρικό πολιτικό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ επίπεδο και σε επίπεδο περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s