Και θρασύς και «Μεγάλος Αδελφός» ο κος Κοκκόλης. Αυτός που απέκρυπτε επί μήνες την ταυτότητα ιστοσελίδας – συστημικού παραμάγαζου, ιδιοκτησίας α’ βαθμού συγγενούς του, απαιτεί πιστοποίηση των χρηστών των ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων!

στις

Kοίτα ποιος μιλάει…Βασικός μέτοχος» στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Η συστημική «πειρατική» ιστοσελίδα με την άφθονη εσωτερική πληροφόρηση που εξασφαλίζει απευθείας από τον 2ο όροφο του δημαρχείου.

Σημειωτέον ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ που φέρνει η κυβέρνηση, υπάρχει διάταξη η οποία απαγορεύει σε ιδιοκτήτη διαφημιστικής να κατέχει ηλεκτρονικό μέσο (αφορά μεν τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό, ή όμιλο επικοινωνιακό, αλλά ο όρος «ηλεκτρονικό μέσο» αφορά ουσιαστικά ΚΑΘΕ μέσο!) Όπως π.χ. ο alpha radio 989 o oποίος εκπέμπει ιντερνετικά «τηλεοπτικά» το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα μέσα από τον ραδιοθάλαμο! Τι είναι ο alpha radio; Διαδίκτυο, ραδιόφωνο ή τηλεόραση;…

Ακολουθεί το απόσπασμα της ομιλίας του κου Κοκκόλη που συμπυκνώνει την κλασική καθεστωτική γραφειοκρατική λογική του ελέγχου και παρακολούθησης των πάντων από αιρετούς αρνούμενους να αποδεχθούν τον βασικό νόμο του αξιώματος που τους δόθηκε από το εκλεκτορικό σώμα.

Ότι είναι ακριβώς αυτό. Α Ι Ρ Ε Τ Ο Ι. «Πρέπει να πιστοποιούνται οι χρήστες που συμμετέχουν στη διαβούλευση, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να αποπροσανατολίζονται οι συζητήσεις, να τυγχάνουν μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ή οι διοικήσεις να υποτάσσονται στο κλίμα που δημιουργείται και να μην χαράσσουν πολιτική. Αν ακολουθείς, δεν ηγείσαι», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κοκκόλης (από rpn.gr Ομιλία στο 6ο Συνέδριο Διοικητικών Επιστημόνων στην Καλαμάτα)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s