Χρυσή Αυγή, ένα σερί θλιβερής και κραυγαλέας πολιτικής ανεπάρκειας

στις

   Το άρθρο αυτό εστάλη πρώτα ως σχόλιο στο ιστολόγιο Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα μετά από επικοινωνία με τον κο Αριστοτέλη Καλέντζη, με τον οποίο συμφωνώ στα συμπεράσματά του όσον αφορά στις τραγελαφικές, μικρόνοες και καιροσκοπικές πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, π.χ. όσον αφορά στο εθνικό νόμισμα και όχι μόνο (σ.σ.: μόλις χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2015, στην Λαμία, ο κος Ηλίας Κασιδιάρης ενέπαιξε και πάλι τους έλληνες πολίτες, εκφράζοντας μια θέση που μόνον τον γέλωτα μπορεί να προκαλέσει πλέον «Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μετά από 5 χρόνια»…*

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΟ …Κ.Κ.Ε

Προεκλογικά θα μιλήσουμε εκτενώς για την κραυγαλέα πολιτική ανεπάρκεια του ΛΣΧΑ, και με άλλες αναρτήσεις.

     Όσο θα μεστώνει η προεκλογική περίοδος τόσο τα χρυσαυγίτικα πολιτικά φάουλ* θα πληθαίνουν και θα αναδεικνύονται την κατάλληλη χρονική στιγμή.

     ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΒΔΗΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ, Δ Ι Ο Ρ Α Τ Ι Κ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

     Πρόκειται για απαλλοτριωτές. Χρόνου, κόπου, έργου, λέξεων, νοημάτων, φράσεων, ιδεών, κειμένων, προτάσεων…  εκ δεξιών, εξ ευωνύμων, από αμεσοδημοκρατικά συστήματα, από όπου τέλος πάντων «πάρει το αυτί τους» κάτι ελκυστικό για τον ψηφοφόρο και εξυπηρετεί την διαιώνιση της συστημικής πολιτικής τους παρουσίας.

Η μόνη άμεση δημοκρατία την οποία εφαρμόζουν είναι η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

     ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.

     Η Χρυσή Αυγή -αν και μέλη της τέλεσαν ατιμωτικές για Εθνικιστές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, καταπατώντας βίαια το ΟΜΑΙΜΟΝ το οποίο διατυμπανίζουν, με αποτέλεσμα να χυθεί τρείς φορές Αίμα Ελληνικό- δεν είναι εγκληματική οργάνωση και μάλλον σε ανώνυμη εταιρεία φέρνει, κατά την άποψή μου.

     Μπλουζάκια, κουκλάκια, σκουλαρικάκια, δαχτυλιδάκια, κασκολάκια, παντελονάκια, τασάκια, μπλοκάκια, κουπονάκια και δίπλα βιβλιαράκια, απόλα έχει ο χρυσαυγίτικος μπαξές.

     Πρότυπό της, κομματικό, λειτουργικό, οργανωτικό και οικονομικό, το ΚΚΕ (όπως επί λέξει «διδάσκεται» στις τοπικές).

     Εκεί που διαφέρει από την ανώνυμη εταιρεία είναι στην εισροή προς αυτήν ενός κολοσσιαίου κατά την τριετία 2012-2014 εθελοντικού έργου (ιδεών, απόψεων, κριτικής, προτάσεων, εισφορών, «αφισοκόλλησης») από τα χιλιάδες(;) ίσως, εκατοντάδες οπωσδήποτε, αγαθούς, άδολους, ενίοτε άνεργους Έλληνες πολίτες, που πίστεψαν προς στιγμήν ότι η Χρυσή Αυγή θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τον αλλοδαπό και τον μνημονιακό ζυγό.

     Η Χ.Α. ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 18ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ…

     ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

     ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ «ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ» ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ;

     Πλέον η χώρα έχει χάσει εδάφη και η Χ.Α. επαιτεί από διαδικτυακές και δημοσκοπικές παράγκες να της δίνουν κανα 7%, κανά 9%, κανά 10%, πανηγυρίζοντας μάλιστα γι’ αυτό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία τα ποσοστά της θα έπρεπε να έχουν αισθητά (δηλαδή στην κοινωνία) αλλά και μετρήσιμα εκτοξευθεί.

     Αυτό δεν συμβαίνει και για 4 συναπτά έτη παραμένει «κολλημένη» σε γλίσχρα ποσοστά, παρά την «φασαρία» που κάνει «περί το άτομό της». Ποσοστά ντροπιαστικά, ποσοστά ενός κατ’ όνομα «τρίτου κόμματος» με τεράστια διαφορά από το  δεύτερο κόμμα!

     Η δικαιολογία που πρόβαλλαν για την απουσία αποτελεσματικής αντίδρασης κατά της προφυλάκισης ήταν η ανάγκη των εγκλείστων -ανθρώπινο αλλά όχι Αγωνιστικό, Μαχητικό, Εθνικιστικό- να επικοινωνούν με τους οικείους τους, φοβούμενοι ότι θα μεταχθούν εδώ κι’ εκεί σε διάφορα καταστήματα ανά την Ελλάδα και θα χάσουν την επαφή μαζί τους.

     Αυτά διατείνονταν, ενώ τα απλά, επίσης έγκλειστα μέλη, είχαν διασπαρεί μη έχοντας το προνόμιο της επαφής με την οικογένεια και της υποστήριξης κατά τις προσαγωγές τους από τις μερικές δεκάδες πιστούς συναγωνιστές και υποστηρικτές που ήταν πάντα παρόντες στα καλέσματα για τα ηγετικά στελέχη.

     ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

     ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.

     Αυτά διατείνονταν λοιπόν, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα σε ένα από τα διπλανά κελιά στην VIP πτέρυγα, κάποιος άλλος -επίσης με νεαρή σύζυγο και μωρό- εξευτέλιζε τους πάντες με την απεργία πείνας, σε σημείο που πολύ επίσημα κομματικά χείλη αναγκάσθηκαν να κραυγάσουν «λευτεριά στο Ρωμανό!».

     Η σύγκριση ήταν αμείλικτη βλέπετε μεταξύ των πουλέν με τα μούσκουλα και του νεαρού που το «πήγε μέχρι το τέλος»… και πήρε αυτό που ήθελε.

     Αυτοί οι 18 μήνες προφυλάκισης άνοιξαν τα μάτια στους έκπληκτους φίλους, ψηφοφόρους και οπαδούς, που άλλα περίμεναν και άλλα είδαν να ΜΗΝ γίνονται από την Χρυσή Αυγή.

     Η διαρροή του εθελοντικού στελεχιακού δυναμικού της είναι ακατάσχετη, οι παραιτήσεις αποσπασμένων το ίδιο, η οργανωτική και δομική συρρίκνωση συνεχής.

     Ήταν φορές που τα απλά μέλη της, οι φίλοι, οι υποστηρικτές, βρίσκονταν σε πολύ δυσάρεστη θέση να πρέπει να δικαιολογούν -και στον εαυτό τους- τα αδικαιολόγητα μιας όπως διαβάζουμε οχληρής, κακόγουστης και σιδηράς…Οικογενειοκρατίας, την οποία πληροφορούνταν από χείλη τρίτων ή, ακόμη χειρότερα από χείλη πολιτικών αντιπάλων, σχετικά με την ταχύτατη κατάπτωση του επίδοξου Κινήματος σε κανονικό, νεο-ελληνικό Κώμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s