Ηλίας Ψινάκης ο Αλωσίας, ο Εφιάλτης του Μαραθώνα. Όχι έναν, ούτε δέκα. 100 οίκους ανοχής επιχείρησε χθές να περάσει στο συμβούλιο, με έμφαση στο Σούλι, όπου και ο υπερπληθυσμός των ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Τα σχέδια Ψινάκη συνιστούν κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια.

στις

Η κινητοποίηση των δημοτών, η αντίδραση και της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας του Δ.Σ., οργανώσεων γυναικών, οι ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων «φρέναραν» προσωρινά τα ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ σχέδια του «δημάρχου»,

Αυτή η ανάκρουση πρύμνας δεν θα είναι για πολύ, εάν δεν υπάρξει άμεση κινητοποίηση και συντονισμός όλων των δήμων της Ανατολικής Αττικής εναντίον του άρρωστου «πρότζεκτ», που θέλει να κάνει τον ιστορικό δήμο «Αμβέρσα» όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε στην αίθουσα…

Το ζήτημα ασφαλώς δεν αφορά αποκλειστικά στον δήμο Μαραθώνα, καθώς το Ανατολικό Αττικό Παράκτιο Μέτωπο περιλαμβάνει και άλλους δήμους.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η συμπεριφορά και οι σχεδιασμοί του Ηλία  Ψινάκη συμπίπτουν απολύτως με τους σχεδιασμούς άκρως επικίνδυνων παγκόσμιων αφανών οικονομικών κυκλωμάτων.

Το «τρόπαιο» άλωσης του ιστορικού δήμου Μαραθώνα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει συμβολική αξία για τους σκοτεινούς εξουσιαστές που κινούν κορυφαίες μαριονέτες του τύπου Ηλία Ψινάκη.

Καρύδη Κυριακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s