Η ομιλία της Κυριακής: «Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά! Χρυσή Αυγή η μόνη Εθνική επιλογή!»

στις

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, τα γεγονότα των ημερών δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον καταλύτη των εξελίξεων και μέσα από τις φυλακές όπως γίνεται τώρα στο φλέγον θέμα της επίσπευσης της εκλογής ΠτΔ!

Άκουγα γράφοντας αυτό το κείμενο, τον Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή να επιβεβαιώνει το πολιτικό μας στίγμα «ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» και στ’ αλήθεια Συναγωνιστές, έχασα τον λογαριασμό από το πλήθος των άνομων μεθόδων που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί το Σύστημα αφότου ένοιωσε την δυναμική των Εθνικιστών και πριν την προφυλάκισή τους την οποία υπαγόρευσαν οι Διεθνείς Δανειστές αλλά και μετά έντρομο μπροστά στην ακατάβλητη αντοχή της σιδηροδέσμιας πια Χρυσής Αυγής και του θριαμβευτικού αποτελέσματος των εκλογών του Μαϊου 2014.

Ο πολιτικός χρόνος που κύλησε από το 2012 έως σήμερα, τέλος 2014 ήταν πυκνός σε συνταρακτικά γεγονότα για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος αφού σχημάτισε την πρώτη του Κοινοβουλευτική Ομάδα βίωσε αμέσως μετά τις δολοφονίες δύο νέων Εθνικιστών του και την ταλαιπωρία του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών, φίλων αλλά και των οικογενειών αυτών με την παρατεινόμενη παράνομη πολιτική δίωξη.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, η πολιτική επικαιρότητα «ζεματάει». Και «ζεματάει» αυτούς που νομίζουν ότι την ορίζουν.

«Ζεματάει» την ψοφοδεξιά, που δεν μπορεί να καταβάλλει το Εθνικιστικό Κίνημα και επιχειρεί μια «τελευταία έξοδο στον σταθμό 0» «παίζοντας» με τα ακροτελεύτια κουρέλια των θεσμών που η ίδια καταρράκωσε με την άνομη πολιτική δίωξη, τους αλλεπάλληλους Όρκους Πίστης στο Μνημόνιο και σήμερα με την εκλογή ΠτΔ μέσα στα Χριστούγεννα, όπου συν τοις άλλοις επιδεικνύει περιφρόνηση προς το θρησκευτικό συναίσθημα των Συνελλήνων.

Οι Έλληνες εθνικιστές δεν αιφνιδιαστήκαμε από την κίνηση Σαμαρά να προκαλέσει ακόμα και πρόωρες εκλογές, μπλοφάροντας τάχα ότι «ρίχνει το γάντι».

Είναι η τελευταία πράξη διασυρμού της χώρας από μια απεγνωσμένη ΝΔ που αιμορραγεί ακατάπαυστα προς την Χρυσή Αυγή και «κάνει την ανάγκη φιλοτιμία» με μια δήθεν «ηρωϊκή» έξοδο…

«Φοβούνται έναν ελεύθερο Ν.Γ. Μιχαλολιάκο τον Μάρτιο στην Βουλή» προειδοποιούσε η Ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου…

Εκτός του πολιτικού αδιεξόδου που βιώνει η ΝΔ από την στερέωση του Εθνικισμού, η πολιτική επικαιρότητα των ημερών «ζεματάει» και τον Σύριζα, όπου επικρατεί αμηχανία, γιατί είναι ανέτοιμος για ο,τιδήποτε σε διακυβέρνηση και πανέτοιμος μόνο για μπάχαλα, ψευτοαπεργίες πείνας και νέες Υπατίες.

Το βαρύ –σε επιθετικές επενδυτικές τοποθετήσεις– οικονομολογικό επιτελείο Σταθάκηδες και λοιποί, τελούν σε αμηχανία, γιατί σε περίπτωση μη εκλογής ΠτΔ και προκήρυξης εθνικών εκλογών αντιμετωπίζουν βάσιμο κίνδυνο να κληθούν να κυβερνήσουν επί πραγματικού και όχι εκ του ασφαλούς εικονικού και να αποκαλύψουν έτσι, την γύμνια τους.

Γονατιστός ο Σύριζα, παρακαλά ενδόμυχα να βρεθούν οι 180…ο «μαγικός αριθμός» που θα δώσει λίγες σταγόνες ακόμα …εξουσίας στην ΝΔ για ξεπουλήσει την τελευταία ελληνική εσχατιά και, θα απομακρύνει προσωρινά το μαρτύριο του Ταντάλου όπου θα υποβληθεί ο Σύριζα εάν τυχόν αναλάβει διακυβέρνηση.

Οι Εθνικιστές διαρκώς θα υπενθυμίζουμε στους Συνέλληνες από εδώ και στο εξής ότι τυχόν ανάληψη εξουσίας από τον Σύριζα θα είναι πραγματική τραγωδία για την Ελλάδα.

Στην Κουμουνδούρου έχουν έτοιμες τις διαδικασίες έκδοσης εκατοντάδων χιλιάδων αδειών παραμονής και διαβατηρίων για τους τριτοκοσμικούς εξτρεμιστές που απειλούν ευθέως την εθνική μας υπόσταση.

Ο δε απολύτως φερέγγυος προς τους Δανειστές Αντώνης Σαμαράς, μόνο φυλακίζοντας τους Χρυσαυγίτες είχε πιθανότητες να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε τον Νοέμβριο του 2011, όταν διαβεβαίωνε ότι «Η Ελλάδα θα τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της έναντι των Δανειστών».

Που δεν θα σταματήσουν, εάν ΔΕΝ τα πάρουν ΟΛΑ!

Η εκλογή ΠτΔ μέσα στα Χριστούγεννα εξυπηρετεί τον αποκλεισμό της έλευσης των Χρυσαυγιτών στην βουλή για την διαδικασία εκλογής. Φιμώνει μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες. Αυθόρμητα έρχονται στα χείλη όλων μια σειρά ερωτήματα, τις απαντήσεις στα οποία υποψιάζεστε:

«Θα ψηφίσουν οι παράνομα προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες;»

«Και πως θα ψηφίσουν;» «Μεταγόμενοι σιδηροδέσμιοι στην βουλή ή θα τους πάνε κάλπες στον Κορυδαλλό;»

«Θα τους αποφυλακίσουν για να ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα στις τρεις συνεχόμενες ψηφοφορίες, ώστε να μην διαπραχθεί άλλη μία συνταγματική ατιμία

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΚΛΟΥΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ λυγίζοντας υπό το βάρος μιας πολιτικής ιταμότητας που όμοιά της δεν μπορώ να ανακαλύψω σε δυτική χώρα.

Δεν θα άντεχε επίσης στη σκέψη της παρουσίας και της εικόνας της «αρτιμελούς» αποφυλακισμένης, συμπαγούς Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής υπό τον Αρχηγό της Ν.Γ. Μιχαλολιάκο στα δύσβατα ορεινά έδρανα του Εθνικισμού να ψηφίζει ΟΧΙ με όλο της το Είναι τον Μάρτιο του 2016, οπότε και θα έληγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, αυτού του ανταρτόπουλου ντε!

Αλλά, διερωτώμαι…

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ;

Θεσμός- δεκανίκι του πρωθυπουργοκεντρικού ελληνικού πολιτικού συστήματος, σε μη διαχειρίσιμες περιστάσεις, όπως αυτή που αντιμετωπίζει η ψοφοδεξιά αλλά και το ευρωπαϊκό και διεθνές σύστημα με την «ανάδυση του Ελληνικού Εθνικισμού».

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έπρεπε βιαίως να «ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε», ιδίως την προσήλωσή μας στα πατρογονικά εδάφη και το κτίσιμο εθνικής ταυτότητας και ιδιοσυστασίας σε αυτά για χιλιετίες και σε καθεστώς απόλυτης τοκογλυφικής λεηλασίας του Ελληνικού πλούτου να καταντήσουμε πένητες και άστεγοι «κανονικοί περιπλανώμενοι Ιουδαίοι».

Και αυτή η ιδιότητα του «περιπλανώμενου», είναι η μόνη «κανονικότητα» που μας επιτρέπουν…

Γιατί η τρόϊκα δεν βλέπει την ώρα να αρπάξει την ιδιοκτησία του Έλληνα, αυτό το περιβόητο «κεραμίδι στο κεφάλι» που μας κρατά ακόμα ελεύθερους, το μέγα διακύβευμα αξίας 1 τρις ευρώ που κρύβει η επίσπευση των εκλογών του προέδρου της δημοκρατίας.

ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. Ορέγονται τις περιουσίες, το ιδιόκτητο καλύβι, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Σύριζα με ΝΔ, για διαφορετικούς λόγους, που συγκλίνουν σε κοινό ανήθικο στόχο, είναι εναντίον της ιδιοκτησίας.

Ο Σύριζα που έχει κομμουνιστική μήτρα μάχεται Έθνος, Οικογένεια και Ιδιοκτησία, για να καταλύσει Αξίες που μας κράτησαν όρθιους ανά τους αιώνες.

Η ΝΔ ως νεοφιλελεύθερη προσκυνά μόνο τον Αγοραίο Θεό! Το Διεθνές Τοκογλυφικό Αεριτζήδικο Κεφάλαιο που μετρά εκατομμύρια κεφάλια πολιτών στις διάφορες χώρες τις οποίες βάζει στο χέρι  και υπολογίζει δυσθεώρατα κέρδη.

Και οι Έλληνες εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση θα είμαστε απέναντι σε κάθε σχήμα κυβέρνησης-συγκυβέρνησης που θα προκύψει από τις φαλκιδευμένες εκλογικές διαδικασίες.

Είτε το σχήμα είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΡΗΜΑΔ-ΠΟΤΑΜΙ, είτε το δεξιομαρξιστικό σχήμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είτε το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κίνδυνος για την χώρα παραμένει ο ίδιος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Αυτό δεν είναι κάτι που η Χρυσή Αυγή απαραίτητα επεδίωξε. Προέκυψε από τα πράγματα.

Και μέσα από τις Ωδίνες μετασχηματισμού της σε Πολιτικό Οργανισμό Παγκόσμιας Επιρροής κινείται να συναντήσει το Πεπρωμένο της, εμπρός και μόνο εμπρός!

Ωριμάζει μέσα από την κατάφωρα άδικη δίωξή της, γίνεται σοφότερη.

Το μεγίστης σημασίας κοινοβουλευτικό της έργο με έναν όγκο 3.000 ερωτήσεων εντάθηκε με τον Αρχηγό και τους βουλευτές στην φυλακή.

Εν όψει των πολύ πιθανών εθνικών εκλογών πρέπει να γνωρίζουμε και να διαδίδουμε και το Κοινοβουλευτικό Έργο και την δραστηριότητα των περιφερειακών / δημοτικών συμβούλων και να τα επικοινωνούμε στην βάση σε όλους τους Συνέλληνες.

Γιατί, η Χρυσή Αυγή παρεμβαίνει πλέον και «από πάνω προς τα κάτω» ελέγχοντας αδιάλειπτα την κεντρική εξουσία στην βουλή, αλλά και «από κάτω προς τα πάνω» διαβιβάζοντας στην κεντρική εξουσία τα ζητήματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με άλλα λόγια, εν μέσω μιας σκληρότατης και άδικης δίωξης η Χρυσή Αυγή απέκτησε πλήρως επεξεργασμένα πολιτικά χαρακτηριστικά.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΕΛΛΑΣ Ή, ΤΕΦΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Κ.Κ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s