Τι να εννοεί ο αβρός δήμαρχος Κρωπίας με «μετακινούμενες ομάδες πληθυσμού» που καταλαμβάνουν παρανόμως εκτάσεις επί ελληνικού εδάφους, καταπατούν ιδιοκτησίες Ελλήνων και λαθροϋλοτομούν σε όλο το Κορωπί;

στις

… oποία πολιτική ορθότης από τον δήμαρχο…

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!

Θεωρώ τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες που επιλέγουν ενημέρωση από Εθνικιστικά ιστολόγια, αρκούντως νοήμονες, ώστε να εξάγουν τα ορθά συμπεράσματα περί της προέλευσης των ορδών των «μετακινουμένων πληθυσμών» που λυμαίνονται, ληστεύουν, καταπατούν, εγκληματούν καθ’ όλο το γεωγραφικό εύρος της Ανατολικής Αττικής και της κατ’ ευφημισμόν ελληνικής επικράτειας!

Η είδηση παρατίθεται ως έχει.

Ο Δήμος Κρωπίας καλεί σε περιφρούρηση και καταγγελίες (η δημοτική αρχή τελεί σε απόγνωση είναι προφανές… και καλεί σε πολιτοφυλακές Ελλήνων πολιτών!!!).

Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι κύριοι… κατά εκατοντάδες χιλιάδες θα πλαισιώνετε στο άμεσο μέλλον τις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών

Καρύδη Κυριακή

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται καταλήψεις καλλιεργούμενων αγροτεμαχίων, παράνομες ελαιοσυλλογές και καταστροφές σε δενδροκαλλιέργειες από μετακινούμενες ομάδες πληθυσμού, στην περιοχή του Κορωπίου.

Επειδή ο χειμώνας είναι προ των πυλών και ο κίνδυνος για παράνομη κοπή δέντρων (παράνομη υλοτομία) και κυρίως των αιωνόβιων ελαιόδεντρων και πάλι μεγαλώνει πρέπει να ληφθούν μέτρα. Για την προστασία των αγροτικών εκτάσεων και της περιουσίας των κατοίκων καλλιεργητών καλούν τους κατοίκους και τους αγροτικούς φορείς σε επαγρύπνηση-περιφρούρηση και την Aστυνομία σε περιπολίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Επιπλέον, ο Δήμος Κρωπίας έχοντας την αρμοδιότητα, κατ’ εφαρμογήν της κείμενης νομοθεσίας, για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος όταν αυτό κινδυνεύει, καλεί τους ιδιοκτήτες αγροτικών εκτάσεων-καλλιεργειών να καταγγέλλουν άμεσα στο Δήμο περιστατικά καταστροφών των δεντροκαλλιεργειών από παράνομους καταληψίες.

Για την ορθή καταγραφή της καταγγελίας και την επιβολή μέτρων, από πλευράς Δήμου Κρωπίας και των ιδιοκτητών των οποίων έχουν καταληφθεί τα αγροτεμάχια και έχουν υποστεί περιβαλλοντικές ζημιές, απαιτούνται να προσκομίζονται οι τίτλοι της ιδιοκτησίας.

Πληροφορίες στο Γραφείο Δημάρχου : Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 47, τηλ.: 210-662 23 24 (εσωτ.113)»
Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s