Μηδενικές οι γεννήσεις σε όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, ενώ οι θάνατοι …ευδοκιμούν! Κρατική πολιτική η «επίλυση» του δημογραφικού με αφροασιατικές εισαγωγές. Το εφιαλτικό ντοκουμέντο.

στις

Χαλκογραφία του 1801, τοκετός Ελληνίδας του Αρχιπελάγους
Για τρεις συνεχόμενες χρονιές, 2012, 2013, 2014
οι θάνατοι ξεπερνούν τις γεννήσεις στην Ελλάδα.

Μπορεί ένα έθνος να διατηρηθεί για πολύ εάν δεν σέβεται την ιερότητα της ζωής; Μπορεί ένα έθνος που ‘συνελήφθη εν ελευθερία’ να περπατάει με το κεφάλι του ψηλά, αν αρνείται την προστασία του νεότερου και πιο ευάλωτου από τους πολίτες του; «Τα μεγάλα έθνη και οι μεγάλοι πολιτισμοί ανθίζουν από ένα λαό που έχει μια ηθική πυξίδα. Το έθνος μας παραπαίει, πλέει στο πέλαγος όπου το σωστό και το λάθος έχουν υποταχθεί στην ηδονή της στιγμής».

Επιταχύνεται η εξαφάνιση του Γένους των Ελλήνων, την οποία ξένα κέντρα σχεδίασαν και οι εγχώριοι εντολοδόχοι υλοποιούν -μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων και των εθνοπροδοτικών νομοσχεδίων που χαρίζουν την ελληνική ιθαγένεια σε κάθε αλλοδαπό μετά συζύγων και τέκνων αυτού εκτοπίζοντας τους Έλληνες οι οποίοι είναι πλέον ξένοι στον τόπο τους καθώς γύρω τους ομιλούνται άλλες γλώσσες-.

Ωστόσο, εάν ο ενδεής και αδιάφορος για την τύχη του ελληνικός λαός δεν αντιδράσει με την ψήφο μεν, πρωτίστως όμως πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών για να συντρίψει την ψευτοκοσμοπολίτικη συμπεριφορά του και τις αυτοκαταστροφικές του έξεις τις οποίες υιοθέτησε ως τρόπο ζωής καθ’ όλη την διάρκεια του μεταπολέμου… το Έθνος οδηγείται στην συντέλειά του… προς τέρψιν των διεθνιστών -αριστερών και νεοφιλελέ ψοφοδεξιών.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: «Σε μια κρίση τα πρώτα που αποχωρίζονται είναι τα χαλαρά μέρη και αυτή είναι η αμείλικτη πραγματικότητα για έναν λαό, ο οποίος εξεδήλωσε ακραία φαινόμενα κατάθλιψης με 6.000 αυτοκτονίες ανδρών σε παραγωγική ηλικία εξ αιτίας ανικανότητας διαχείρισης της τεχνητής μεν, πλην απολύτως αισθητής οικονομικής κρίσης. Αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και συμβαίνει παντού στη φύση, επομένως ο άνθρωπος δεν εξαιρείται. Το Ελληνικό Έθνος ΠΕΘΑΙΝΕΙ, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να πει τις ΣΚΛΗΡΕΣ αλήθειες και να κάνει τα πάντα για να το σώσει. Όχι για να χαϊδέψει αυτιά. 
Στο θέμα των αμβλώσεων η Χρυσή Αυγή είναι κάθετη και απόλυτη. Η άμβλωση ΔΕΝ είναι “προσωπική” επιλογή. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ενώπιον του Έθνους. Τελεία και παύλα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήρθε εδώ για να παίξει παιχνιδάκια. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να παίξει τον ρόλο του ΞΙΦΟΥΣ που θα κόψει τον Γόρδιο Δεσμό του εκφυλισμού και της παρακμής αυτού του Γένους.»

Από τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία των ληξιαρχικών πράξεων, με ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης 26-08-2014 προκύπτει ότι στην χώρα μας έλαβαν χώρα έως την ημερομηνία αυτήν 74.624 θάνατοι και 58.955 γεννήσεις, με κύριο χαρακτηριστικό οι γεννήσεις να σημειώνονται σε δήμους με πυκνή παρουσία ξένων! Ωστόσο το εφιαλτικό συγκεντρωτικό αποτέλεσμα ωχριά μπροστά στην νεκρική πραγματικότητα, η οποία αποτυπώνεται ανάγλυφα κατά τη μελέτη των επιμέρους αποτελεσμάτων στους μεμονωμένους δήμους! Οι θάνατοι είναι δεκάδες και οι γεννήσεις μηδενικές σε χιλιάδες δήμους σε όλη την Ελλάδα, ενώ φυσικά με κλειστά μάτια διαβάζοντας κανείς αντίστροφα τις στατιστικές, συνάγεται με απόλυτη βεβαιότητα το συμπέρασμα ότι οι γεννήσεις σημειώνονται σε δήμους με πυκνή παρουσία ξένων και δη, ως είναι εύλογο, μουσουλμάνων.

Ιδού η ευγενής χορηγία της κρατικής διοίκησης για την υπαγορευμένη εξαφάνιση του Ελληνισμού:
Το έγγραφο-αδιάψευστη μαρτυρία της εθνοπροδοσίας, υπ. αριθ. 318/11-4-2011 από την Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» αυτολεξεί: «Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8) και «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)». (σελ.6)

Συγκριτικά, συντριπτικά στοιχεία γεννήσεων προς θανάτους το 2014 στην Ανατολική Αττική:

Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού: 630 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Αθηναίων: 5180 Θάνατοι / 7783 Γεννήσεις (το στοιχείο αυτό μαρτυρά και πιστοποιεί δυστυχώς την τελεσίδικη, μη αναστρέψιμη -εάν δεν υπάρξει Εθνική Ηγεσία- αλλοίωση της εθνοτικής σύστασης του πληθυσμού στον δήμο Αθηναίων, όπου επικρατεί το παντοειδές αλλοδαπό στοιχείο, εξηγώντας απολύτως την επικράτηση Καμίνη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές)
Δήμος Αχαρνών: 335 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: 180 Θάνατοι / 3 Γεννήσεις
Δήμος Διονύσου: 105 Θάνατοι / 3 Γεννήσεις
Δήμος Κρωπίας: 138 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Λαυρεωτικής: 176 Θάνατοι / 0 Γεννήσεις
Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: 138 Θάνατοι / 0 Γεννήσεις
Δήμος Μαραθώνος: 169 Θάνατοι / 0 Γεννήσεις
Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: 100 Θάνατοι / 2 Γεννήσεις
Δήμος Παιανίας: 172 Θάνατοι / 2 Γεννήσεις
Δήμος Παλλήνης: 159 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Πεντέλης: 161 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: 61 Θάνατοι / 0 Γεννήσεις
Δήμος Σαρωνικού: 127 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος: 171 Θάνατοι / 1 Γεννήσεις
Δήμος Ωρωπού: 182 Θάνατοι / 0 Γεννήσεις

Ενώ κεφαλικοί εξοντωτικοί φόροι επιβάλλονται στους Έλληνες, ενώ η ιδιωτική ιδιοκτησία δημεύεται με ζήλο απαράμιλλο, τέτοιον που τον θα ζήλευαν ως και οι μπολσεβίκοι αποκουλακοποίησης στην Ρωσία του 1917 και ενώ απαγορεύεται στον Έλληνα να αναθρέψει σωστά και όχι ξυπόλυτα στις ρούγες τα παιδιά του, το Υπουργείο Εσωτερικών σερβίρει την υπαγορευμένη από τους φθονερούς Διεθνείς Επικυρίαρχους Τελική Λύση για τον Ελληνισμό! Αντί να παράσχει ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να λυθεί το δημογραφικό και να αποφευχθεί η πληθυσμιακή γήρανση ως μόνη διέξοδο για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσει την εισαγωγή περισσότερων «παράτυπων μεταναστών». Το «μεγαλόπνοο» σχέδιο εφαρμόζεται καιρό τώρα στη χώρα μας μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και με την συνδρομή του «αντιρατσιστικού» επιδιώκεται η φίμωση κάθε Ελεύθερης φωνής.

Το ίδιο δε το άθλιο σύστημα, το οποίο προμοτάρει μανιωδώς τις εκτρώσεις εκατοντάδων χιλιάδων υγιών εμβρύων από υγιείς μητέρες, με το νομοσχέδιο που πρώτο έσπευσε να επιβάλλει μία εσχατόγρια, στην μόνη έκτρωση που αντιτίθεται είναι όταν πρόκειται για προβληματική κύηση άρρωστου εμβρύου προτάσσοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, βεβαίως βεβαίως! Όμως, ας εστιάσουμε στο φλέγον θέμα της αποτροπής εκατοντάδων χιλιάδων εκτρώσεων σε υγιείς γυναίκες που θα γεννούσαν φυσιολογικά μωράκια. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποβολών συμβαίνει – όχι από βιασμό, αιμομιξία, ή προβλήματα στην εγκυμοσύνη – αλλά για την προσωπική άνεση.

Καρύδη Κ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:

– Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.

– Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.

– Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Πηγή στοιχείων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s