Δισεκατομμύρια για «ενταγμένα» έργα στην Περιφέρεια η αιτία αποκλεισμού του Ηλία Παναγιώταρου από την οικονομική επιτροπή του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. 617 εκ. ευρώ για τους δήμους Ανατολικής Αττικής.

στις

… όπου η φράση «ενταγμένα έργα» δεν σημαίνει και εκτελεσμένα ή έστω εγκαινιασμένα… απλώς πρόκειται για την επικοινωνιακή «προίκα», την οποία υποτίθεται ότι κληροδότησε στην Περιφέρεια ο απελθών περιφερειάρχης Σγουρός, στην Ανατολική Αττική εν προκειμένω… ένα άλλο ερώτημα είναι «πόσα από αυτά τα έργα θα εκτελεστούν από την νέα διοίκηση της Περιφέρειας και κυρίως, πως… και που θα ανατεθούν…«

Το διόλου ευκαταφρόνητο ύψος των κονδυλίων μισού δισ. συν 100 εκ. ευρώ, τα οποία θεωρητικά… προορίζονται για τους δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, πολλαπλασιασμένο επί τις οκτώ (8αντιπεριφέρειες της Περιφέρειας Αττικής (Πειραιά, Νήσων, Νότιου Τομέα, Κεντρικού Τομέα, Δυτικού Τομέα, Δυτικής Αττικής, Βορείου Τομέα, Ανατολικής Αττικής) δίνει την αιτία αποκλεισμού του Ηλία Παναγιώταρου, εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, από την Οικονομική Επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής… όπως γράψαμε χθες: οι μεθοδεύσεις αποκλεισμού της Ελληνικής Αυγής από τις οικονομικές επιτροπές δήμων και περιφερειών συνεχίζονται, και όπως και ο ίδιος ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον πλέον επίσημο τρόπο κατήγγειλε: μεθοδεύσεις και συμπράξεις με σκοπό την μη αναλογική εκπροσώπηση της “Ελληνικής Αυγής” στα θεσμικά όργανα διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Και όχι μόνο… Ο γενικός αποκλεισμός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από κεντρικά, θεσμικά όργανα άσκησης ελέγχου επί των οικονομικών πεπραγμένων της Πατρίδος μας, όπου δικαιούται να συμμετέχει βάσει της θεσμικής εντολής που έλαβε από μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, και όπου όμως δεν συμμετέχει, διότι το σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα από τους τρισάθλιους του συνταγματικού τόξου, υπαγορεύει και την απηνή καταδίωξη, την παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού μας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την εξακολουθητική καταπάτηση όλων των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, με δικανικές μεθοδεύσεις, οι οποίες άλλο στόχο δεν έχουν, παρά την εξόντωσή τους!

Το συνταγματικό τόξο δεν είναι δυνατόν να αυτο-ακυρωθεί, επιτρέποντας τους Έλληνες εθνικιστές να εποπτεύουν ή να ελέγχουν ή έστω να αποκτήσουν πρόσβαση επί στοιχείων οικονομικών υποθέσεων… είτε αυτό είναι στην Βουλή, είτε στην Περιφέρεια, είτε στις οικονομικές επιτροπές των δήμων, διότι, κατά το μοίρασμα της πίτας… δεν πρέπει να υπάρχουν μάρτυρες! Και υπ’ αυτήν την έννοια, η εκλογή Γρηγόρη Γερακόπουλου ως αναπληρωματικού μέλους στην οικονομική επιτροπή του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, είναι μία μεγάλη νίκη: η Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος θεσμικά παρούσα στο σημαντικότερο όλων όργανο εσωτερικής διοίκησης ενός δήμου. Στην οικονομική επιτροπή! Νίκη, την οποία θα επιχειρούν να ακυρώσουν με χίλιους δόλιους, δικανικούς ή άλλους τρόπους! Και ο νοών νοείτω…

Καρύδη Κυριακή

Ακολουθούν τα στοιχεία των ‘ενταγμένων’ έργων για όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Αττικής, ενώ είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων με τα έργα του Κεντρικού Τομέα Αττικής (άλλα δισεκατομμύρια εκεί!!!)

Η Περιφερειακή Ενότητα της Ανατολικής Αττικής, που περιλαμβάνει τους δήμους Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κορωπίου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδας, Ωρωπού έχει ολοκληρωμένα και υπό κατασκευή συνολικά 236 έργα με προϋπολογισμό 617 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα:
24 έργα στο δήμο Αχαρνών συνολικού προϋπολογισμού 43,1 εκατομμυρίων ευρώ.
10 έργα στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.
12 έργα στο δήμο Διονύσου συνολικού προϋπολογισμού 17 εκατομμυρίων ευρώ.
12 έργα στο δήμο Κορωπίου συνολικού προϋπολογισμού 21,3 εκατομμυρίων ευρώ.
17 έργα στο δήμο Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 38,5 εκατομμυρίων ευρώ.
16 έργα στο δήμο Μαραθώνα, συνολικού προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ.
7 έργα στο δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας, συνολικού προϋπολογισμού 16,3 εκατομμυρίων ευρώ.
10 έργα στο δήμο Παιανίας, συνολικού προϋπολογισμού 53,7 εκατομμυρίων ευρώ.
19 έργα στο δήμο Παλλήνης, συνολικού προϋπολογισμού 35,1 εκατομμυρίων ευρώ.
10 έργα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, συνολικού προϋπολογισμού 8,7 εκατομμυρίων ευρώ.
16 έργα στο δήμο Σαρωνικού, συνολικού προϋπολογισμού 69,6 εκατομμυρίων ευρώ.
8 έργα στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας, συνολικού προϋπολογισμού 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.
38 έργα στο δήμο Ωρωπού, συνολικού προϋπολογισμού 70,1 εκατομμυρίων ευρώ.
καθώς και 36 διαδημοτικά και περιφερειακά έργα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Ανατολικής Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 179,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s