Η Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος θεσμικά παρούσα στο σημαντικότερο όλων όργανο εσωτερικής διοίκησης ενός δήμου. Στην οικονομική επιτροπή!

στις

Ο Συναγωνιστής, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, Γρηγόριος Γερακόπουλος, μετά από επεισοδιακή διαδικασία, εξελέγη τελικώς στις πρώτες εσωτερικές αρχαιρεσίες του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, στην θέση του αναπληρωματικού μέλους της οικονομικής επιτροπής, ψηφιζόμενος σταθερά σε τρεις συνεχόμενες επαναληπτικές ψηφοφορίες, όπως αποδεικνύεται εκ των αριθμητικών αποτελεσμάτων!

Αρκεί να αναφερθεί, ότι την στιγμή κατά την οποία ο Συναγωνιστής Γερακόπουλος ερωτήθηκε και δήλωσε ότι θέλει να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ο ιδεολογικός ή ίσως και φυσικός απόγονος εκείνων οι οποίοι τέλεσαν εναντίον Ελλήνων φρικτά εγκλήματα χαρακτηρισμένα ως τέτοια από τον ΟΗΕ, δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ, είχε το θράσος να δηλώσει ότι «δεν λαμβάνει μέρος σε επιτροπή που θα είναι και εκπρόσωπος της ΧΑ, διότι το κόμμα αυτό θεωρείται εγκληματική οργάνωση και δεν χρηματοδοτείται»???… Στο σημείο αυτό τον διέκοψε φυσικά και εύλογα ο πρόεδρος της επιτροπής, εκ της πλειοψηφίας, ως «εκτός θέματος».

Ευχαρίστως όμως θα πληροφορήσουμε τον υλιστικό κομμουνιστή ότι, αν και πράγματι, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή με έκνομη απόφαση της βουλής δεν λαμβάνει πλέον την επιχορήγηση, την οποία ωστόσο απολαμβάνει το δικό του κόμμα, επιχορήγηση την οποία η Χρυσή Αυγή δικαιούται και θα ελάμβανε εάν δεν είχε καταστεί κενό γράμμα το Σύνταγμα, το οποίο βεβαίως το ΚΚΕ χρησιμοποιεί όπως και όποτε το βολεύει, …

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος χρηματοδοτείται ευθέως, αδιαμεσολάβητα, άμεσα και ανοιχτά από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, χάρις στο κουπόνι των μόλις 2 ευρώ της Οικονομικής Εξόρμησης του Κινήματος, το οποίο «φεύγει όπως τα ζεστά κουλουράκια τα πρωϊνά του χειμώνα!» αποτελώντας την τρανότερη απόδειξη της γνήσιας, λαϊκής φύσης του Εθνικιστικού Κινήματος!

Το ίδιο σκηνικό με τις αντισυνταγματικές αιτιάσεις του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ επαναλήφθηκε και κατά την δήλωση συμμετοχής του Συναγωνιστή Γρ. Γερακόπουλου στην οικονομική επιτροπή ως αναπληρωματικό μέλος, συμμετοχή η οποία είχε θριαμβική κατάληξη για τον δημοτικό μας σύμβουλο, καθώς ψηφίσθηκε από 19 δημοτικούς συμβούλους!

Η εκλογή Γρηγόρη Γερακόπουλου στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, σηματοδοτεί μία μεγάλη νίκη για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών:

1. Εδραιώνεται η σταθερή, θεσμική παρουσία και το δικαίωμα λόγου και ελέγχου της Ελληνικής Αυγής στο σημαντικότερο όλων όργανο διοίκησης ενός δήμου.
Στην οικονομική επιτροπή ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής θα παρίσταται ανελλιπώς (αυτό είναι υπόσχεση προς άσπονδους φίλους και προς εχθρούς), θα ακροάζεται και θα μελετά, θα διερευνά και θα προλαμβάνει, θα ασκεί έλεγχο, έλεγχο ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ, έλεγχο ΜΟΝΟ με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον, έλεγχο επί όλων των αποφάσεων, οι οποίες θα λαμβάνονται από την επιτροπή. Είτε αυτές θα αφορούν στα «ήσσονα», όπως π.χ. αγορά εκτυπωτικής μελάνης για τις ανάγκες του δήμου, είτε αυτές θα αφορούν στα μείζονα, όπως π.χ.: αναθέσεις, απολογισμός, ισολογισμός, σύνταξη προϋπολογισμού, αναμόρφωση προϋπολογισμού, τριμηνιαίοι απολογισμοί, χρεώσεις ύδρευσης και δικτύων, βιολογικός καθαρισμός…, προσλήψεις, οικονομική διαχείριση νομικών προσώπων δήμου, όπως δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, στέγες πολιτισμού και αθλητισμού, κοινωνικά παντοπωλεία, δαπάνες σχολικής στέγης, δαπάνες καθαριότητας, δαπάνες συντήρησης οχημάτων δήμου, δαπάνες προμήθειας πετρελαίου, ηλεκτροφωτισμού, συντήρησης οδοποιϊας, δαπάνες συντήρησης πρασίνου, στελέχωση δήμου με καταρτισμένο δυναμικό Ελλήνων πολιτών, έλεγχος επί των αναθέσεων προς εξωτερικούς συνεργάτες, κ.α.

2. Αποδεικνύεται ότι ο ελκτικός, δημόσιος λόγος της Ελληνικής Αυγής προσλαμβάνεται ως θεία μουσική από τους Έλληνες ανά το Πανελληνιο, διότι διαπνέεται από Αλήθεια και Λογική.

3. Δίνει ώθηση στο Κίνημά μας για εντατικοποίηση της δράσης στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, όπου ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος είχε την μέγιστη τιμή να επιλεγεί από τον Αρχηγό μας για να εκπροσωπηθεί θεσμικά σε τοπικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας έφερε στο φως της μέρας… τις σκοτεινές πλην απεγνωσμένες και ατελέσφορες προσπάθειες σύμπηξης μετώπου από συνδυασμούς  κρυπτόμενους πίσω από πολίτες και τυχάρπαστους εκδότες, που μετήλθαν και εξακολουθούν να μετέρχονται σωρείας αήθων, δικανικών αλλά και άλλων μεθόδων παρενόχλησης ή ανακοπής της θεσμικής παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Τα συμφέροντα, τα οποία θίγονται μόνο και μόνο εκ της ύπαρξης της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, είναι τεράστια, αλλά… οι φύλακες έχουν γνώση!

Καρύδη Κυριακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s