Οι Διεθνείς Συνωμότες απαιτούν: καταργήστε τα αστυνομικά τμήματα στην Ελλάδα…

στις

Η απάντηση της χούντας Σαμαρά στην αγωνία των κατοίκων των Μεσογείων για την πλημμυρίδα παράνομων αλλοδαπών: καταργούνται αστυνομικά τμήματα σε όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής! 

Όπως ενημερωθήκαμε από την κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αφήνει στο έλεος των εγκληματιών το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.
Την εθνοκτόνο αυτή πρόθεσή της την ονομάζει κατ’ ευφημισμόν «Καλλικράτη» της ΕΛ.ΑΣ, κλείνοντας 1 στα 3 αστυνομικά τμήματα, υποτασσόμενη απολύτως στα κελεύσματα των αριστερών προστατών των παράνομων αλλοδαπών και των Διεθνών Συνωμοτών, οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν το γρηγορότερο την υποταγή της Πατρίδας μας στο απεχθές και αποτρόπαιο ισλαμικό χαλιφάτο!

Για την Αττική οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί προβλέπουν τη συνένωση των 93 Τμημάτων Ασφαλείας σε 50 και αντίστοιχα το ίδιο προβλέπεται και για τα Τμήματα Τάξης. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για συνενώσεις αστυνομικών τμημάτων σε ολόκληρη τη χώρα εγείρουν σοβαρές ανησυχίες και έντονο προβληματισμό στους 500.000 Έλληνες κατοίκους της Περιφέρειας της Ανατολικής Ατικής με τους 13 δήμους, οι οποίοι στενάζουν υπό τον εγκληματικό ζυγό των ανεξέλεγκτων παράνομων αλλοδαπών.

  • Στον Δήμο Σαρωνικού ενδέχεται να συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες στο αστυνομικό τμήμα Καλυβίων με συνέπεια, μεγάλες περιοχές με αραιοκατοικημένη δόμηση και πολλές «φωλιές»-κρύπτες, όπως Ανάβυσσος, Σαρωνίδα και Παλαιά Φώκαια (καταφύγιο ληστοτρομοκρατών) θα αντιμετωπίσουν ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα από αυτό που αντιμετωπίζουν σήμερα.
  • Το ίδιο θα συμβεί και στον πολυπληθή Δήμο με την υψηλή συγκεντρωμένη εγκληματικότητα (αλλοδαποί, σατανιστές, ναρκοδιακινητές) Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας με τη συνένωση των δύο υπαρχόντων τμημάτων της Παλλήνης και του Γέρακα σε ένα!
  • Πρόβλημα θα αντιμετωπίσει και ο ‘μεσο-μεγαλοαστικός’ Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, επίσης ένας από τους μεγαλύτερους της ανατολικής Αττικής, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να καταργείται το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης.
  • Αλλά και ο Δήμος Λαυρεωτικής αντιμετωπίζει τον κίνδυνο κατάργησης του αστυνομικού τμήματος Κερατέας, την απόσπαση των αστυνομικών του στο Λαύριο από όπου θα εποπτεύουν… εκ του μακρόθεν… την εκτεταμένη περιοχή της Κερατέας, με το πλήθος εξοχικών κατοικιών, τα οποία πολλούς μήνες το χειμώνα παραμένουν ακατοίκητα!
  • Ένα σοβαρό ερώτημα είναι τι θα συμβεί στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας, αφού η Αρτέμιδα, της υπερσυγκέντρωσης βαλκάνιων εγκληματικών στοιχείων με …πατροπαράδοτη παράδοση σε παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών και σε διακίνηση γυναικών είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένη εγκληματικότητα. Εάν επικρατήσει το «καλλικράτειο» πνεύμα… ένα από τα δύο αστυνομικά τμήματα του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος θα καταργηθεί!
    Στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, το Εθνικό Φρόνημα των εκλεγμένων με την Ελληνική Αυγή αιρετών, οι οποίοι θα ασκούν θεσμικό πλέον έλεγχο στο δημοτικό συμβούλιο, ορθώνεται εμπόδιο στα σχέδια των ανθελλήνων. Το γεγονός έχει προκαλέσει τρόμο στους καθεστωτικούς, οι οποίοι με χίλιους τρόπους και εγκάθετους αχυρανθρώπους «μπροστινούς» θεωρούν ότι είναι σε θέση να παρενοχλήσουν την θεσμική παρουσία της Ελληνικής Αυγής στον δήμο
  • Οι δήμοι Κρωπίας (με την υψηλή εγκληματικότητα αλλοδαπών και βιασμούς Ελληνίδων), Μαρκοπούλου, Παιανίας και Ραφήνας-Πικερμίου ενδέχεται προς το παρόν να ξεφεύγουν από την μοχθηρή μέγγενη της Διεθνούς Δικτατορίας, καθώς τα αστυνομικά τμήματα σε αυτούς τους δήμους αναμένεται να μείνουν ως έχουν, καθώς οι δήμοι αυτοί είναι καλλικρατικοί δήμοι.
  • Το μέλλον της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των Ελλήνων στον Δήμο Μαραθώνα-Νέας Μάκρης με τους δεκάδες χιλιάδες ισλαμιστές διαγράφεται εξίσου ζοφερό, αφού η Νέα Μάκρη είναι επίσης πολυπληθής περιοχή, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο.
  • Τέλος υπάρχει το μέγα πρόβλημα της εγκληματικότητας των ρομά και των αλλοδαπών στον δήμο Αχαρνών, ο οποίος αποτελεί και τον πολυπληθέστερο δήμο της περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, με ολόκληρες περιοχές του να αποτελούν άβατο για τους αστυνομικούς, κατεχόμενες από συμμορίες οι οποίες εγκαταβιούν στους καταυλισμούς!

Το σχέδιο «Καλλικράτης» με συνενώσεις και συγχωνεύσεις Αστυνομικών Τμημάτων επεξεργάζεται το λεγόμενο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ώστε να αποδεσμευθούν αστυνομικοί που υπηρετούν σε γραφεία για τις ανάγκες της ασφάλειας. Στις προτάσεις των επιτελών περιλαμβάνονται και προβλέψεις για μεταφορές υφιστάμενων υπηρεσιών σε άλλα Τμήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΑΤ Εξαρχείων, η μισή δύναμη του οποίου φυλάττει το ίδιο το Τμήμα αποδεικνύοντας την προφανή άρνηση της πολιτείας να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και όχι των τόσο χρήσιμων… αναρχοπαρακρατικών στοιχείων που εμφωλεύουν στην περιοχή. Προτείνεται λοιπόν η μεταφορά του κοντά στη λεωφ. Αλεξάνδρας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια του προσωπικού και να μειωθεί ο αριθμός αστυνομικών που φυλάσσουν αστυνομικούς!!!…

Πηγή
Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s