Λαύριο: ανεξέλεγκτη επικίνδυνη χωματερή οργανικών αποβλήτων στην είσοδο της πόλης. Σκουπίδια, σάπια ψάρια και νεκρά ζώα ελάχιστα μέτρα από τα πρώτα σπίτια!

στις

Είναι παγιωμένο «έθιμο» στους βαλτοτόπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, το μεσοδιάστημα μεταξύ της αλλαγής των δημοτικών θητειών να χαρακτηρίζεται από ολική παράλυση κάθε υπηρεσίας και λειτουργίας, με τους απερχόμενους να παραδίδουν σκόπιμα την καμένη γη στους επόμενους. 

Ο πολιτικός φθόνος που εκδηλώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, αποτελεί ενδημικό σύμπτωμα εκφυλισμένης πολιτικής και κοινωνικής ψυχοσύνθεσης, η οποία εξακολουθεί να παραμένει ατιμώρητη και να τρέφεται από την έλλειψη παιδείας και αγωγής σεβασμού στο περιβάλλον εκ μέρους των συνήθως λαλίστατων και θορυβωδών δημοτικών αρχών.

Οι εικόνες δημόσιου εκφυλισμού και εξαχρείωσης που παρατίθενται εδώ είναι εξοργιστικές και πέραν πάσης περιγραφής!

Η κατάσταση, την οποία αντικρίζουν οι επισκέπτες στην είσοδο της πόλης του Λαυρίου, σοβεί για δύο συνεχόμενα χρόνια, με απόλυτη ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Στον χώρο της επικίνδυνης αυτής χωματερής εκφορτώνουν καθημερινά τα δημοτικά φορτηγά, αλλά και ιδιωτών, από όλη τη περιοχή της Λαυρεωτικής. Στην αρχή έριχναν μόνο κλαδέματα. Τα δύο τελευταία χρόνια ρίχνουν τα πάντα. Σκουπίδια, σάπια ψάρια και, τους τελευταίους μήνες, νεκρά ζώα συσσωρεύονται σε ένα χώρο που απέχει λίγα μέτρα μόνο από τα πρώτα σπίτια του Λαυρίου. Εκεί που βρίσκεται και το Καταφύγιο Αδέσποτων.

Επιβάλλεται εισαγγελική παρέμβαση με εντοπισμό όλων των υπευθύνων. Καρύδη Κυριακή 

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s