Ορκωμοσία νέων δημάρχων (είναι δύο και συγκυβερνούν…) Ραφήνας-Πικερμίου, παρουσία τριών βουλευτών Σύριζα. Και στο βάθος ο εργολάβος περιμένει υπομονετικά για το Πλατύ Χωράφι…

στις

Σε «εκκλησία του δήμου» -για μια μέρα… έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια οι ορκωμοσίες των νεοεκλεγέντων δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων, περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβουλίων.

Γιορτές, πανηγύρια και τελετές νάχαμε να λέγαμε…

Στην Ραφήνα πρώτος διδάξας ο απελθών Γ. Χριστόπουλος, στην τελετή ορκωμοσίας του οποίου το πάλαι… η κοσμοσυρροή οφειλόταν στις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει στις συνειδήσεις των δημοτών του.

Έκτοτε πολύ νερό -βοθρολυμάτων- κύλησε και κυλά ακόμα στα αυλάκια της Ραφήνας και ο κος Χριστόπουλος δεν επανεξελέγη, αδυνατώντας χαρακτηριστικά ή μη θέλοντας… σε όλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του να επιλύσει το βασικότερο πρόβλημα στοιχειωδών υποδομών, το οποίο ταλανίζει την Ραφήνα… την υποδομή εκείνη που συνιστά Πόλη νοικοκυρεμένη!

Την υλοποίηση αποχετευτικού δικτύου, την απαλλαγή από τα “βοθράκια”…!

Πραγματικότητα ζοφερή, που εμποδίζει την πόλη να καταταγεί επάξια στους νοικοκυρεμένους δήμους… πραγματικότητα θλιβερή, στην οποία δεν δόθηκε λύση ούτε από τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή κάτοικο Ραφήνας.

Η προσέλευση των Ραφηνιωτών και των Πικερμιωτών με παιδιά και εγγόνια, πάνδημη.

Την ορκωμοσία Πιστικίδη/Μπουρνούς τίμησε με το παραπάνω ο Σύριζα, με ότι και αν σημαίνει αυτό, απούσα η εκπροσώπηση εκ μέρους της συγκυβέρνησης… παρά την συγκυβερνητική λογική (grosse Koalition … καλά μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα, το εάν είναι grosse… ή kleine παίζεται… ας είναι καλά ορισμένοι πακτωμένοι τοπάρχες που έπραξαν κατά το προσωπικό τους συμφέρον!!!… και ο νοών νοείτω!!!)

Τρεις βουλευτές του Σύριζα παρόντες: Μητρόπουλος, Πάντζας, Αθανασίου, παρέστησαν επίσης ο πάω-παντού στην Ανατολική Αττική-ανεξάρτητος βουλευτής Β. Οικονόμου, ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ηθοποιός Χαϊκάλης, ο οποίος καλλιεργεί το έδαφος για την προσχώρηση στην ψοφοδεξιά του συγκυβερνήτη του Βενιζέλου του καμμενικού αναχώματος κατά της Χρυσής Αυγής, παρών ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κος Φιλίππου εκ Σαρωνικού, συριζικής καταγωγής, παρόντες οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Σπάτων-Αρτέμιδος κος Δ. Μάρκου και Παλλήνης, κος Ζούτσος (τρίτη συνεχόμενη επανεκλογή αυτού).

Οι δύο νέοι δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος θα είχαν ασφαλώς πολλά και επείγοντα να συζητήσουν.

Τα οποία συγκλίνουν στο εξής ένα: το κοινό τους, ανεπίλυτο πρόβλημα… την καυτή πατάτα του ανύπαρκτου αποχετευτικού, το οποίο η ανικανότητα, η αβελτηρία και η σκοπιμότητα όλων ανεξαιρέτως των προηγούμενων δημοτικών αρχών Ραφήνας Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο, και έτσι οι μνημονιακοί, η περιφέρεια και η ΕΥΔΑΠ επωφελούνται της καθολικής αυτής πολιτικής ανεπάρκειας των αιρετών Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος για να επιβάλλουν την λύση τους

Ήτοι την λύση του Εργολάβου!

Η οποία δεν είναι άλλη, από το “θάψιμο” της λύσης “Ψυττάλεια”, με όπλο τα πρόστιμα που επιδίκασε η ΕΕ στην Ελλάδα, και η συγκυβέρνηση μετακυλίει εκβιαστικά στους δήμους, να κρέμονται επί των κεφαλών των «απείθαρχων» δήμων.

Σύντομο χαιρετισμό στην ορκωμοσία απηύθυναν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης: ο κος Θανάσης Αδαμόπουλος, ο κος Βασιλόπουλος, η κα Αμαλία Τόκα. Παραφωνία όσον αφορά αυτήν καθ’ αυτή την ορκωμοσία υπήρξε ο πολιτικός όρκος της τελευταίας, παρά το ότι προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δηλώνοντας ότι “δέχεται όλες τις θρησκείες και την πίστη καθενός”.

Δήλωση επιπόλαιη, δήλωση ανιστόρητη!!! η οποία επιβεβαιώνει την ολοσχερή πολιτική τύφλωση της αντιχριστιανικής αριστεράς, δήλωση άκαιρη που έγινε εν μέσω των αποτροπιαστικών εκατοντάδων χιλιάδων σφαγιασμών στις οποίες προβαίνουν οι τζιχαντιστές κατά παντός αλλοδόξου στην Μ. Ανατολή, δήλωση η οποία αποκαλύπτει πόσο προσκυνημένη και υποταγμένη στο ισλάμ είναι η αριστερά και δήλωση εν τέλει, η οποία αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι η αριστερά για τον Ελληνισμό! 

Καρύδη Κυριακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s