Πεντακάθαροι… και ο λογαριασμός στους δημότες… Διαγράφονται τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων, αμνηστεύονται τα τρωκτικά που τα δημιούργησαν και οι οφειλές μετακυλίονται στους δήμους!

στις

Γνωμοδότηση-πρόκληση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα όργανά της έχει ανάγει σε επιστήμη την απηνή φορολογική καταδίωξη των Ελλήνων πολιτών και φορολογουμένων, αλλά μεριμνά με σπουδή και κατά σύστημα για την διαγραφή χρεών και ποινικών ευθυνών των αιρετών τρωκτικών της μεταπολίτευσης.

Οι συνεχείς (ν)τροπολογίες που έρχονται και ψηφίζονται στην βουλή πεντακαθαρίζουν τον εσμό των δόλιων αιρετών και των ημετέρων τους, οι οποίοι λεηλατούσαν εν χορώ τα δημόσια ταμεία στις τοπικές κοινωνίες. Εκτός από τους μεγαλοκαναλάρχες-μεγαλοεργολάβους, για τους οποίους δεν έχει διαταχθεί καν τυπική έρευνα για παράβαση του άρθρου 14 του Συντάγματος, για το ασυμβίβαστο καναλάρχη – εργολάβου δημοσίων έργων, εκτός από τα ευαγή «κοινωφελή» ιδρύματα των κομμάτων, τα Μέγαρα-παράγκες προβολής παρακμιακών καλλιτεχνικών παραστάσεων, στις τοπικές κοινωνίες δρούσαν και πάμπολλα «μικρά», συγκριτικά με τα ανωτέρω, τρωκτικά.

Η νέα προκλητική επινόηση των σαμαροβενιζέλων εναντίον των Ελλήνων σκλάβων των κεφαλικών φόρων, αποτυπώνεται σε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με την οποία διαγράφονται τα χρέη και απαλλάσσονται από ποινικές ευθύνες οι επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων. Οι δημοτικές επιχειρήσεις είναι τον αριθμό, λειτούργησαν με το νόμο της ελεύθερης αγοράς, ως νομικά πρόσωπα, σε όλους τους δήμους και είχαν υπό την εποπτεία τους τομείς όπως η κοινωνική πρόνοια (π.χ. δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί), η επιμόρφωση (π.χ. διεξαγωγή σεμιναρίων, δημοτικές βιβλιοθήκες, διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων), ο αθλητισμός (διοργάνωση αγώνων, τουρνουά, κ.α.)

Η απόφαση προβλέπει τη διαγραφή των οφειλών των δημοτικών επιχειρήσεων και την ταυτόχρονη βεβαίωση αυτών σε βάρος των οικείων ΟΤΑ, ενώ απαλλάσσονται οι διοικούντες των δημοτικών επιχειρήσεων από την προσωπική και αλληλέγγυα ευθύνη τους.

Ασφαλώς και τα χρέη δεν διαγράφονται πραγματικά, παρά μετακυλίονται στους δήμους. Κοινώς, ενώ τα τρωκτικά επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων επιδίδονταν αναίσχυντα σε σκανδαλώδη κακοδιαχείριση και πιάνονταν συνεχώς στα πράσα… κλέπτοντας ωπώρας… αλλά τον λογαριασμό θα τον πληρώσει πάλι ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος-δημότης, με αυξήσεις των δημοτικών τελών και στη συνέχεια με «νέα πακέτα μέτρων» που θα επιβάλλει η συγκυβέρνηση.

Το τρέχον καταληκτικό δεκαήμερο του μηνός Αυγούστου είναι διάστημα κατά το οποίο θα ορκισθούν όλοι οι εκλεγέντες περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής στους δήμους και τις περιφέρειες.

Η σπουδή του καθεστώτος για διαγραφή των χρεών των δημοτικών επιχειρήσεων και μετακύλιση του βάρους στους δήμους έχει απολύτως σχέση με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων των ταγμένων στον Ελληνισμό και την Αλήθεια εθνικιστών αιρετών, ορισμένοι από τους οποίους ευρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι στα μπουντρούμια του καθεστώτος, φέρνοντας τον συγκυβερνήτη του Βενιζέλου σε απόγνωση για τον λιγότερο ταπεινωτικό για αυτόν και το καθεστώς του τρόπο διαχείρισης του φλέγοντος αυτού αδιεξόδου κατά τις ημερομηνίες της ορκωμοσίας.

Θα προσαχθεί για να ορκισθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης;
Με χειροπέδες ή όχι;
Ήδη έχουν «μετακαλέσει» τους αριστεριστές παρακρατικούς πραιτωριανούς τους στο δημαρχείο της Αθήνας την ημέρα της ορκωμοσίας του για να δημιουργήσουν εντάσεις.

Το ίδιο αδιέξοδο αντιμετωπίζει η ψοφοδεξιά και στην περίπτωση του παράνομα εγκλείστου συναγωνιστή βουλευτή Πειραιώς Νίκου Κούζηλου, ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιώς και πρέπει να ορκισθεί στο δημαρχιακό μέγαρο κατά την ορισθείσα ημερομηνία και του συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου (περιφέρεια Θεσσαλίας).

Όμως, είτε προσαχθούν αλυσοδεμένοι, είτε δεν τους επιτραπεί η προσέλευση, καμία δύναμη δεν πρόκειται να τους εμποδίσει να τηρήσουν τον όρκο Τιμής που έχουν δώσει στο Ελληνικό Έθνος, στο οποίο και μόνο λογοδοτούν.

Καρύδη Κυριακή

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s