Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέες δημοτικές αρχές πριν αναλάβουν καθήκοντα (εγκύκλιος ΥΠ.ΕΣ.)

στις

Η έννοια «θερινή ραστώνη» είναι κενή νοήματος και περιεχομένου για τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες που εξέλεξε η Ελληνική Αυγή ανά την επικράτεια στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Εις χείρας των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων μας βρίσκεται ήδη προς ενδελεχή μελέτη ο τόμος 100 σελίδων της εγκυκλίου που απεστάλη στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας από το υπουργείο Εσωτερικών με αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις αναφορικά με σειρά ζητημάτων για την ορκωμοσία των νέων αιρετών, την εγκατάσταση των νέων αρχών και την εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των δήμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες δημοτικές αρχές αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου. Η θητεία θα είναι πλέον πενταετής, συγκεκριμένα θα διαρκέσει έως τα τέλη Αυγούστου του 2019.

Οι 100 σελίδες της εγκυκλίου παρέχουν πλήρη ενημέρωση για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέες δημοτικές αρχές πριν αναλάβουν καθήκοντα.

Η αδιάλειπτη παρουσία των εθνικιστών αιρετών σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια αποτελεί από μόνη της εγγύηση ότι θλιβερές εικόνες όπως αιθουσών με άδεια έδρανα, τρανή απόδειξη της απαξίας και της αδιαφορίας βολεμένων αιρετών, θα εκλείψουν ολικά στην πενταετία που έρχεται…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s