Για το αποτέλεσμα των εκλογών

στις

Η επίδοση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι αναμφισβήτητα σπουδαία με τρεις εκλεγμένους Έλληνες Εθνικιστές ευρωβουλευτές.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που επέλεξαν τετράκις επαναληπτικά Χρυσή Αυγή, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα κατά του νεοφιλελευθερισμού και κατά του (ευρω)σταλινισμού.

Η παρουσία του Λάμπρου Φουντούλη στις Βρυξέλλες θα θυμίζει για πάντα στους εμπνευστές και εκτελεστές της δολοφονίας το έγκλημά τους.

Όσοι συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα αξίζουν τα συγχαρητήριά όλων μας.

Η συνδυασμένη ανάλυση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών δεν αφήνει ωστόσο στο Κίνημά μας περιθώρια για εφησυχασμό.

Στην Αθήνα ένας συνδυασμός στρατηγικών των αντιπάλων με θρασεία λογοκλοπή του συνόλου των προγραμματικών θέσεών μας (όπως άλλωστε συνέβη και στην Περιφέρεια όπου το πρόγραμμά μας για τα απορρίμματα ιδίως αντεγράφη λέξη προς λέξη) μας στέρησε την είσοδο στον β’ γύρο και την βέβαιη στη συνέχεια επικράτηση του Ηλία Κασιδιάρη.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα του Κινήματός μας κυμάνθηκε εντός των πλαισίων του πολιτικού ρεαλισμού και ήταν απολύτως αναμενόμενο για όσους δεν ρέπουν προς την καλλιέργεια φρούδων ελπίδων και ανεκπλήρωτων προσδοκιών.

Η εκλογική βάση της Χρυσής Αυγής είναι συμπαγής και συνειδητή ουδεμία σχέση έχουσα με τα συμφεροντολογικά ανεμοδούρια της κεντροδεξιάς/κεντροαριστεράς.

«Τρόπαιο» της Χρυσής Αυγής είναι η αγάπη των Ελλήνων.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Παρομοιάζοντας το εκλογικό σώμα με έναν εύφορο ελαιώνα (Συνέλληνες), την διαδικασία της ψηφοφορίας (διαδικασία επιλογής) με την εργώδη συγκομιδή του πολύτιμου καρπού, του «παιδοτρόφου» κατά Σοφοκλή, είναι απολύτως στην ευχέρεια του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του ανθρώπινου δυναμικού της επιστημόνων, επαγγελματιών κλπ. να συλλέξουν με σεβασμό και αίσθηση ευθύνης έναντι του Έθνους έναν προς έναν τους καρπούς από το έδαφος και να τους μετασχηματίσουν στο «προϊόν» που θα δώσει ζωή στην Πατρίδα μας.

Οι καρποί είναι εκεί περιμένοντας την έγκαιρη συγκομιδή.

Οι φωνασκίες των πολυώνυμων αντιπάλων μας για τα ποσοστά μας δεν πρέπει να αποτελούν την μονάδα μέτρησης της επιτυχίας μας, αφού το μοναδικό κατ’ αυτούς επιτρεπτό, ποσοστό για την Χρυσή Αυγή, για τον Ελληνικό Εθνικισμό, είναι το μηδενικό ποσοστό.

Μόνο η εξαφάνισή μας θα τους ικανοποιούσε και κάθε αυξητική ποσοστιαία μονάδα μας, εκατοστιαία ή δεκαδική, το ίδιο τους εξαγριώνει.

Αυτή η εξαγρίωσή τους δεν επιτρέπεται να μας παρασύρει σε διογκωμένες εκτιμήσεις.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s