Κρίσιμη η αυριανή ψηφοφορία για Ραφήνα-Πικέρμι. Οι εραστές του Πλατύ Χωράφι μαζί με ένα νοσηρό κατεστημένο εντοπιότητας εγκλωβίζουν το άλμα προς το μέλλον!

στις

oxikel… η έκβαση της αναμέτρησης σε Ραφήνα-Πικέρμι θα κρίνει εν πολλοίς και την τύχη του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος όσον αφορά την υλοποίηση ή μη του ΕΦΙΑΛΤΗ που ονομάζεται ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ…

Δύο τάσεις τάσεις συγκρούονται σφοδρά και διεκδικούν αύριο τον δημαρχιακό θώκο σε Ραφήνα-Πικέρμι.

Από τη μία ένα καθεστώς μιας διαστρεβλωμένης και νοσηρής έννοιας «εντοπιότητας» και τοπικιστικών αντιλήψεων και από την άλλη μια καθ’ όλα σύγχρονη τάση, αυτή της ενσωμάτωσης όλων των δημοτών Ραφήνας και Πικερμίου σε μία δημοτική «αγκαλιά» με τελικό σκοπό την ουσιαστική -διοικητική, οικονομική, πολιτιστική και πληθυσμιακή- ολοκλήρωση του σημαντικότατου αυτού -πλην όμως μόνο στα χαρτιά Καλλικρατικού- Δήμου.

Το πείραμα «συνδιοίκησης» που προτείνουν οι συνεταιρισμένοι του σχήματος Πιστικίδη/Μπουρνούς-Μπουρνούς/Πιστικίδη είναι το υπο-κακέκτυπο του οικτρού μοντέλου του success story της «συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔημΑρ» του «κάθε μέρα σκίζω μνημόνια»… Α. Σαμαρά.

Κρούω λοιπόν τον κώδωνα στους κατοίκους Ραφήνας-Πικερμίου οι οποίοι έχουν διατρανώσει πολλαπλώς την αντίθεσή τους στο Πλατύ Χωράφι, καθώς στην παράταξη των επίδοξων «δύο αρχηγών για μία καρέκλα» (πεδίο δόξης λαμπρόν διανοίγεται εδώ για τους σχεδιαστές εδρών και καρεκλών…) Πιστικίδη-Μπουρνούς / Μπουρνούς – Πιστικίδη (οι οποίοι θα διαδεχθούν ο ένας τον άλλον ακριβώς πάνω στην διετία, Θεού θέλοντος φυσικά…) ελλοχεύουν με σαφείς δηλώσεις προθέσεων και στήριξης οι ταμένοι στο Πλατύ Χωράφι Ε. Μαυρουδής και Π. Σαντ.

Προφανώς, ουδείς εκ του διδύμου «συνδιεκδικητών» του δημαρχιακού θώκου Ρ-Π δεν ένοιωθε ικανός να διεκδικήσει τον Δήμο από μόνος του και έτσι, μπροστά στην δίψα για εξουσία χώρισαν τα φέουδα!

Οι δημότες Ραφήνας και Πικερμίου οφείλουν να αποφύγουν τον εκ νέου εγκλωβισμό τους σε μια στρεβλή έννοια εντοπιότητας, η οποία μαζί με τα φέουδα θα διαιωνίσει όχι απλώς τον διαχωρισμό των δύο πόλεων, απευθυνόμενη μόνο σε Ραφηνιώτες ή μόνο σε Πικερμιώτες, παρά θα συνεχίσει να διαχωρίζει και όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του δήμου αυτού που ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ για να μείνουν, να ριζώσουν, να κτίσουν, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να επενδύσουν στην περιοχή άρα επομένως την αγαπούν ακόμα περισσότερο αφού υπήρξε  ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ τους.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘ’ΟΣΟΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ!!!

Καρύδη Κυριακή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική στις περιφερειακές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής

Αξιωματική θέση της Ελληνικής Αυγής είναι «ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» «ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ», ενώ ταυτόχρονα η  Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή κατά της χαβούζας που λέγεται «Πλατύ Χωράφι».

Ερώτηση Γ. Γερμενή για την αδιαφορία της δικομματικής κυβέρνησης για την επίλυση των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής

oxikel

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s