Οι Financial Times ομολογούν: η έξοδος της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ θα τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια των Διεθνών Τοκογλύφων!

στις

KARYDH-KYRIAKH…αυτό ήταν το διακύβευμα για τους εθνοπροδότες που μας κράτησαν στανικά στο ευρώ για να μας καταστήσουν αποικία χρέους για τα επόμενα 100 χρόνια… όσα και η χρονική διάρκεια επιμήκυνσης του μη βιώσιμου χρέους…

Οι Financial Times ομολογούν… Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αυγής

Μπροστά στα μάτια των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες άλλο ένα κραυγαλέο σενάριο σχεδιασμού σκοτεινών εγκεφάλων, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα είναι το παγιδευμένο πειραματόζωο στο παγκόσμιο εργαστήρι της κοινωνικής μηχανικής, που κάθεται στη γωνία απαθές, παρατηρώντας τον εαυτό του να αργοπεθαίνει!
Γιατί το προφανές, αυτό που είναι μπροστά στα μάτια του, το εμποδίζει να δει καθαρά, του φράζει το Φως και το τυφλώνει!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο πλυντήριο για το σύστημα συγκυβέρνησης-Παπανδρέου από το δημοσίευμα-προεκλογική αβάντα των Financial Times.

Ένα δημοσίευμα απολύτως υπαγορευμένο από τους Διεθνείς Τοκογλύφους, προϊόν εφαρμογής της κοινωνικής μηχανικής, το οποίο ξεπλένει τη νεοφιδελεύθερη ελληνόφωνη μαφία, η οποία υποβίβασε την Ελλάδα σε καθεστώς αποικίας χρέους για άλλη μια φορά, για ακόμα 100 χρόνια. Και επαίρεται γι’ αυτό, κατερχόμενη στις εκλογές κραδαίνοντάς με θράσος την σωμόν αμερικανική φυλλάδα, για να αποσπάσει την ψήφο και των τελευταίων αφελών!

Όσο για τις εκμυστηρεύσεις Γκάιτνερ, το μόνο που θα εκλάβουμε από αυτές ως αλήθεια είναι «η μπότα στο λαιμό της Ελλάδας», η οποία φυσικά δεν έφυγε ούτε και πρόκειται να φύγει. Θα είναι εκεί για 100 χρόνια ακόμα, όση δηλαδή είναι η χρονική επιμήκυνση του χρέους, το μεγάλο «επίτευγμα» για το οποίο πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός!

Διότι η πραγματική οικονομία είναι πράγματι κατεστραμμένη και η εσωτερική υποτίμηση και απαξίωση κάθε περιουσιακού στοιχείου, άυλου και υλικού, λειτούργησε σαν ελβετικό ρολόι.

Και η μπότα του χρέους δεν πρόκειται να να φύγει, εάν οι Έλληνες εκλάβουν τοις μετρητοίς τα εξής προεκλογικά φληναφήματα: 1. «πρωτογενές πλεόνασμα», 2. «μείωση ύφεσης» και 3. «επελαύνουσα ανάπτυξη βασισμένη στον τουρισμό» υποκύπτοντας στην επικοινωνιακή φιλοκυβερνητική καταιγίδα που εξαπολύεται υπέρ ΝΔ από τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, τα οποία επιβραβεύθηκαν, αλίμονο… για τον εγκληματικό, εθνοπροδοτικό τους ρόλο
α. με θέσεις μεγαλοδημοσιογράφων τους στα ευρωψηφοδέλτια
και
β. με απευθείας ανάθεση

Μ. Σπυράκη, η «ομολογία»-αποκάλυψη κατόπιν εορτής για «αεροσκάφη φορτωμένα με ευρώ πριν τις εκλογές του 2012» επισύρει βαρείες ποινικές ευθύνες για το αδίκημα της απόκρυψης και συγκάλυψης στοιχείων και παραπλάνησης του εκλογικού σώματος με σκοπό την επιτέλεση της αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών
Απευθείας ανάθεση είναι το κόμμα-εντολοδόχος του Βασικού Μετόχου, Ποτάμι, ο διαπρύσιος κήρυκας των βομβαρδισμών του Βελιγραδίου, της δωρεάς του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς, της προπαγάνδισης της τουρκο-ελληνικής φιλίας και της διαμοίρασης του Αιγαίου όχι στα ψάρια του, αλλά στους διαχρονικούς φίλους της Ελλάδος, τούρκους.

1. Πρωτογενές πλεόνασμα προκύπτει όταν τα κρατικά έσοδα είναι υψηλότερα από τα έξοδα,  όταν μειώνονται οι δαπάνες.
Τα πραγματικά παραγωγικά έσοδα του ελληνικού κράτους δεν είναι μεν μεγαλύτερα, καθώς πραγματική παραγωγή δεν υπάρχει και η υπερφορολόγηση δεν ανήκει στα παραγωγικά  αλλά στα παρασιτικά έσοδα.
Όμως με τους μισθούς στραγγαλισμένους, τους επαγγελματίες αποδεκατισμένους, τους ασθενείς στις ΜΕΘ να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα από έλλειψη φαρμάκων και τις παροχές υγείας ανύπαρκτες, δαπάνες όχι απλώς εξοικονομούνται, δαπάνες όχι μόνο μειώνονται, αλλά δαπάνες κατακρημνίζονται στα τάρταρα.
Δεν υπάρχουν πια δαπάνες!
Έτσι προκύπτει «πρωτογενές πλεόνασμα»!
Δεν αποτελεί ασφαλώς πρωτοτυπία η λογιστική αυτή αλχημεία, πιστή αντιγραφή πανάρχαιων μαφιόζικων πρακτικών των εξουσιαστών, επενδεδυμένη όμως με ωραία, τεχνοκρατικά λογάκια (new speak). «Πρώτα σου ληστεύω ότι έχεις και δεν έχεις και μετά το βιός σου που στο λήστεψα στο πουλάω πανάκριβα, με πολλές δόσεις. Για να έχεις κάτι να ζήσεις βρε αδερφέ…»

2. Η μείωση της ύφεσης, την οποία διατυμπανίζει από χθες μετά βαϊων και κλάδων η ΝΔ, εμφανίζεται μεγαλύτερη (από το -6% διατείνονται ότι η ύφεση έχει μειωθεί στο -1,1%) διότι η πραγματική οικονομία έχει συρρικνωθεί τόσο -ουσιαστικά έχει αποσκελετωθεί- που δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη αφαίρεση λίπους, ήτοι για περαιτέρω Ύφεση.
Όσο λίπος απέμενε το αποστράγγιξαν όλο τα μέτρα της συγκυβέρνησης που της υπαγόρευσαν μοτ α μο οι Διεθνείς Τοκογλύφοι.
Από το σώμα της Ελληνικής Οικονομίας έμειναν πλέον μόνο τα κόκκαλα.
Έτσι απομειώνεται και η ύφεση!

3. Διατείνονται οι σαμαροφρουροί ότι με την έξοδο από την ζώνη του ευρώ θα υποτιμούνταν τα εισοδήματα. Οι μισθοί των 200 και των 300 ευρώ και τα γλίσχρα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών είναι ανατιμημένα δηλαδή;…
Μα τι άλλο από υποτίμηση των εισοδημάτων σε εξωδραχμικό σύστημα και δη εσωτερική υποτίμηση, εφόσον αυτό το επιτρέπει η ζώνη του ευρώ, είναι η μείωση των μισθών και των συντάξεων;
Η πραγματική οικονομία έχει καταρρεύσει και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα μόνο από τα έσοδα που θα φέρει ο τουρισμός, όπως μονότονα παπαγαλίζουν οι νεοφιδελεύθεροι προπαγανδιστές.
Οικονομία μονόπλευρη τουριστική, χωρίς πρωτογενή παραγωγή, χωρίς βιομηχανία, δεν νοείται ως Οικονομία!
Τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η υποτελής συγκυβέρνηση επιδιώκει να στριμώξει την οικονομία σε μια τουριστική γωνία!
Η εξώθηση της Ελλάδας σε ρόλο μορφωμένου υπηρέτη του μάρκου
(διότι το πραγματικό όνομα του ευρώ είναι ΜΑΡΚΟ)  ανέκαθεν ήταν ο στόχος των διεστραμμένων (περισσότερο δεν γίνεται…) ευρωκρατών των Βρυξελλών, ο απώτερός τους σκοπός!

Όσον αφορά τις προθέσεις Σόιμπλε…
Ασφαλώς και ο Σόιμπλε είχε πάντα κατά νου να διώξει την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Αμφέβαλλε κανείς περί αυτού; Η ψυχοσύνθεση του ανδρός είναι τέτοια. Για νέο μας το λένε αυτό οι Financial Times και τα ευρωπαϊκά υποβολεία τους;

Εκδίωξη ή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη λοιπόν ήθελε ο κος Στάζι 2.0…
Ε και;
Γιατί αυτό το επιχείρημα πρέπει να εγκατασταθεί στις συνειδήσεις των κατεστραμμένων Ελλήνων πολιτών ως σκιάχτρο και ως φόβητρο;
Τι δεν είχαν οι Έλληνες πριν με δραχμή και τι απέκτησαν με το παραπάνω χάρις στο ευρώ;
Υπερχρέωση και εκατομμύρια τριτοκοσμικών μήπως;

Μόνο και μόνο για αυτό δεν θα άξιζε η υπερήφανη έξοδος της χώρας από τη ζώνη του “σκληρού” νομίσματος, που θα τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια της Παγκοσμιοποίησης;

Κραδαίνοντας λοιπόν την σωμόν φυλλάδα θέλουν την ψήφο των Ελλήνων οι Σαμαράς, Βενιζέλος και σία.
Η δημοσίευση των “αποκαλύψεων” των Financial Times σε δόσεις εξυπηρετεί αποκλειστικά την διατήρηση στην εξουσία της νεοφιδελεύθερης χούντας των Σαμαροβενιζέλων, διαδόχων Παπανδρέου-Παπαδήμου, την απολύτως υπεύθυνη για το Έγκλημα κατά των Ελλήνων Ομολογιούχων Πατριωτών, οι οποίοι  εν μέσω κρίσης επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα, διαπράττοντας βεβαίως την ανοησία να εκλάβουν τοις μετρητοίς τις υποσχέσεις Βενιζέλου, επιτρέποντάς του να τους ληστέψει στην συνέχεια τις οικονομίες τους!
Με το δημοσίευμα-σύλληψη της Κοινωνικής Μηχανικής μία εβδομάδα πριν τις εκλογές επιδιώκουν να “πάρουμε τα μάτια μας” από τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της χώρας από το 2010, από το κορυφαίο έγκλημα, το έγκλημα κατά των Ελλήνων Πατριωτών Ομολογιούχων, που τώρα αυτοκτονούν κατά ομάδες!

Για το έγκλημα αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν στηθεί ήδη ποινικά -για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου– και όχι “ειδικά” δικαστήρια, όπου οι κατηγορούμενοι είναι ακόμα περιβεβλημένοι με το ένδυμα και την αχλύ του δημόσιου λειτουργού και οι εγκέφαλοι του εγκλήματος (συλλήβδην η “ηγεσία” της χώρας, πολιτικοί, τραπεζίτες από το 2010 έως σήμερα και οι κυνοβουλευτικές ομάδες τους) θα είχαν ριχτεί ατιμωτικά στις φυλακές!

Αντ’ αυτού όμως αυτοί ασύδοτοι, έχουν το θράσος και την αναισχυντία να ζητούν πάλι την ψήφο των Ελλήνων, κραδαίνοντας την σωμόν φυλλάδα- πλυντήριο, την διεθνή φωνή των διεθνών τοκογλύφων, ως σημαία τους!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ;…

Αντιστρέψτε τα επιχειρήματά τους, αποδείξτε ότι διαθέτετε τη σκέψη, τη λογική και την ευαισθησία να μετουσιώσετε το ένστικτο σε σε πράξη, ενδυναμώνοντας την μοναδική Ελληνική Φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο και σε ευρωκοινοβούλιο.

Χρυσή Αυγή – Ελληνική Αυγή για να απαλλαγεί η χώρα από το άχθος του χρέους!

Κυριακή Καρύδη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, ανατολικού τομέα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s