Λένε οι εχθροί μας …

στις

fonto.jpgΛένε οι εχθροί μας για την Χρυσή Αυγή, ότι δεν πλαισιώνεται από μορφωμένους, εννοώντας με “μορφωμένους” τους καρεκλοκένταυρους με τα κομματικά διαπιστευτήρια της μεταπολίτευσης, με τα βιογραφικά που βρίθουν αθώων φαινομενικά αρκτικόλεξων, που όμως κρύβουν συμμετοχές σε πλήθος «ζουμερές» επιτροπές, υποτραπέζιες συναλλαγές και σκοτεινιές!

Απαντούμε πως ΝΑΙ, τέτοιους “μορφωμένους” η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ διαθέτει!

Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ανθρώπους ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ανθρώπους εκτός μαύρων συναλλαγών.

Διαθέτει συνθλιβόμενους από το μνημόνιο ελεύθερους επαγγελματίες, με γνώση του τι σημαίνει καθημερινή βιοπάλη στο δύσκολο περιβάλλον της αγοράς.

Διαθέτει λαμπρούς επιστήμονες, όπως αποδεικνύουν τα ψηφοδέλτιά της, μορφωμένους και πτυχιούχους που αγάπησαν το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ των σπουδών τους, αλλά ΟΧΙ τον πλουτισμό από αυτό!

Ανθρώπους της Προσφοράς και του Έργου, ανθρώπους Άξιους εν τέλει!

Φίλες και Φίλοι, Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, Έλληνες Ελληνίδες πολίτες της πολυπληθούς, πανέμορφης πλην τάλαινας Ανατολικής Αττικής, το διακύβευμα των εκλογών είναι ΕΘΝΙΚΟ.

Η διανομή κοινωνικού μερίσματος σε επήλυδες, απεκάλυψε για πολλοστή φορά τις προθέσεις και τις προδιαθέσεις…των κυβερνώντων έναντι ημών, των Ελλήνων.

Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε θα είναι το τελευταίο φιλικό νεύμα του καθεστώτος προς τους ξενόφερτους.

Ο κος Σαμαράς δεν βρήκε μια λέξη επιβράβευσης νέων Ελλήνων αριστευσάντων, αλλά βρίσκει χιλιάδες λέξεις και χρόνο για να βραβεύει αμερικανόπνευστους έγχρωμους καλαθοσφαιριστές, παρανόμως εισελθόντες οικογενειακώς στην Ελλάδα, που ήδη την έκαναν για την πραγματική «πνευματική» τους πατρίδα!

Που δεν είναι άλλη από τις Ε.Π.Α.!
Αποδεικνύοντας έτσι και στον τελευταίο ΒΛΑΚΑ, ότι η Ελλάδα είναι για αυτούς απλώς το «σκαλοπάτι» για τις «άλλες» Πολιτείες, η χώρα διέλευσης!

Το τράνζιτο… το tresspassing, όπου καταπατάται κάθε νομική, φυσική και άγραφη έννοια ζωτικού χώρου!

Ενώ βεβαίως, την φυσική τους πατρίδα, οι επήλυδες την έχουν αποκηρύξει και λησμονήσει, γενόμενοι δέκτες μιας αμείλικτης πολυπολιτισμικής πλύσης εγκεφάλου στα κατ’ ευφημισμόν ελληνικά σχολεία, που κάνουν ανθρώπους όπως αυτοί να αποστρέφουν το βλέμμα από τη γη των γονιών τους, την αφρικανική, τους μετατρέπουν σε εξωμότες και γενίτσαρους που νομίζουν ότι έγιναν πια «έλληνες», «αμερικανοί», «γερμανοί», «βέλγοι», «σουηδοί», «βρετανοί»… και όχι άλλο αφρικανοί, επιδεικνύοντας παντού και σε κάθε ευκαιρία την νεοαποκτηθείσα πλαστή τους ταυτότητα και συνείδηση.

Φίλοι μου, το υπαρξιακό μέλλον της Φυλής μας παίζεται σε μια πουλημένη παρτίδα με τη Νέα Τάξη να έχει ποντάρει τα ρέστα της στην ψοφοδεξιά για την εξάλειψή μας από προσώπου γης.

Πριν από μερικά χρόνια -όχι πολλά- προσέγγισα την Χρυσή Αυγή από αγωνία για την Πατρίδα μας που παράδερνε, με υψηλές προσδοκίες από αυτήν και φόβο για το άγνωστο που αντιπροσώπευε.

Στο διάστημα που συμπορευόμαστε, ο φόβος εξανεμίστηκε και οι υψηλές προσδοκίες δεν διαψεύσθηκαν! Τουναντίον, μέχρι κεραίας επαληθεύθηκαν και μετατράπηκαν σε υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης και του Συναγωνιστικού Ήθους με τα οποία μας περιβάλλει το Κίνημά μας, τα Στελέχη του και ο Αρχηγός μας!

Ο αγώνας μας είναι διττός
1. Αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του μισού εκ. Ελλήνων κατοίκων της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής

2. Πολιτικός αγώνας δημιουργίας των συνθηκών απελευθέρωσης των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων, των άδικα και παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών και του Αρχηγού μας, που, ενώ εμείς διατηρούμε -για πόσο ακόμα- το δικαίωμα σε έστω παρεμποδιζόμενες συναθροίσεις και εκδηλώσεις, συνεχίζοντας «κανονικά» τη ζωή μας, αυτοί παραμένουν ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, έγκλειστοι μεν
-αλλά πιο ελεύθεροι από όλους!

Γιατί δεν έσκυψαν το κεφάλι, γιατί δεν υπόγραψαν τα προσκυνοχάρτια, γιατί αρνήθηκαν και κατονόμασαν την υποδούλωση της Ελλάδος στις αγορές των τοκογλύφων, το νέο Ιερό Δισκοπότηρο των Σαμαράδων.

Γιατί μάχονται τον νεο-οθωμανισμό και τον δούρειο ίππο του, που όμως αυτονομήθηκε. Τους επήλυδες!

Οι άδικα και παράνομα φυλακισμένοι Εθνικιστές Συναγωνιστές μας και οι οικογένειές τους καταβάλλουν τίμημα για το αδούλωτο Εθνικό Φρόνημά τους! Ενώ δύο αδέρφια μας, σφράγισαν με το Αίμα τους το Πεπρωμένο μας («από την 1η Νοεμβρίου τίποτα πια δεν είναι το ίδιο»).

Στις εκλογές που πλησιάζουν η Χρυσή Αυγή – η Ελληνική Αυγή- πρέπει να αναδειχθεί πολλαπλάσια ενισχυμένη από τις κάλπες.

Γιατί δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα.
Για την ακρίβεια, δεν έχουμε καμία ευκαιρία πλέον.
Την ευκαιρία πρέπει να την δημιουργήσουμε εμείς.

Γιατί η Κλεψύδρα του Έθνους μας τελειώνει.
Πλαισιώστε λοιπόν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Ούτε ένα εκλογικό τμήμα δεν πρέπει να μείνει χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής/της Χρυσής Αυγής.

Γίνετε συμμέτοχοι στην Επανάσταση και την Ανατροπή και στην Ανατολική Αττική με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ!

Κυριακή Καρύδη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ανατολικού Τομέα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s